Lite vin en fredag som denna!

Ska iväg till Josefine för en vinkväll. Möjligen utgång. Shit vad längesen jag var ute! Det var säkert i somras. Jag blev rätt mättad från utelivet för då jag var singel var jag ute en del. Säga vad man vill om alkohol men det är fan skönt att bli sådär avslappnad för bara några timmar. Jag har turen att jag inte börjar gråta å hålla på då jag festar, svårt att tro med tanke på mitt känsloliv. Jag blir bara glad liksom :) Nä nu ska jag börja bege mig.
 
 
Har lyssnat på denna i repeat, har en nostalgi-tid vad gäller musik. Minns nån den här, då Turkiet vann eurovision? den är ju svinbra!
 Trött & hängig.

Gårdagen spenderades på stan princip hela dagen. Jag köpte dock ingenting - skönt! Tränade först och det var riktigt tungt.. Mest för jag är så yrslig och blir svimfärdig fort. Har nu fått svar till vad det kan bero på. Jag har lågt blodtryck och likaså blodvärde. Jag har alltid haft normala värden men nu tror man att det är lågt pga cellförändringarna som sker. Får inte göra ingreppet förren 3månader så det är ju inget farligt men det är frustrerande att bli sådär vingelkantig för ingenting. Fått order om att ta det lugnt och det gör jag ju. Men jag tänker ju inte sluta träna i 3 månader för det är såhär. Tänker på att dricka mycket och få i mig mat regelbundet - som jag annars redan är bra på. Det är bara trist att det är såhär precis just nu då jag har det extra tungt med träningen. Svårt för mig att behålla fokus, faller in i en dimma många gånger. Igår kände jag mig svag i kroppen, om det beror på detta eller bara en helt vanlig svag-dag vet jag inte men kul är det inte. Jaja. Vill bara göra ingreppet. Som vanligt får jag råd av min syster som är sköterska och hon tycker det är konstigt att de inte erbjöd mig att bli nersövd då de såg hur jag mådde och reagerade förra gången så jag ska ringa och säga att jag gärna vill bli nersövd då jag har en extrem sjukhus-skräck. Sen ska ju Albin följa med men han får ju sitta i väntrummet och om jag ska ligga vaken och se läkare kring mig i en operationssal kommer jag få panik, nästan en garanti på det.
 
Nog om det. Idag är det fredag och det betyder en glad Lovisa :) Ska gå ut på en morgonpromenad nu, känns en aning kallt så har långkalsipper på mig och allt, det börjas nu.....
 
Någon som ska klä ut sig/"fira" halloween? Jag är ju svintråkig på sånt där! Helt ärligt, det jag tänker på då jag tänker på halloween är JA då är det billigt godis ;) haha
 Överkropp.

Redan torsdag! Skönt tycker jag :) Halloween till helgen och jag har INGA planer. Blir så då man lever med Albin, han hatar nämligen att planera och tar dagen för vad den är :P Idag har mina ben blivit överkörd. Min kropp är INTE van att träna på det sättet jag börjat med nu. Många set och ungefär samma reps jag är van vid eller mindre (beroende på hur mycket jag orkar.) Jag har ju vart standard 3x8 men så är det inte nu. Tycker det är kul att testa nytt, om man kör samma hela tiden händer ingenting för kroppen blir van. Igår blev det 10set knäböj, dels med fri stång men också smithen och det känner spirorna av....
 
Ätit en brakfrukost och ska ner till gymmet för att träna överkropp. Känner verkligen skillnad energimässigt nu med detta upplägg - kroppen behöver mer för att orka träna dessa pass.  Direkt efter jag gymmat ska jag träffa Josefine, mys! :)
 
 
 
 
 
 
 Inte illa pinkat.

Körde underkropp imorse innan jag åkte till farmor. Jag vill helst att styrkepassen ska ta en timma, bara att glömma i denna period. Idag tog det 1tim 45min. Varför det tar tid är till viss del att jag har rätt många set men framförallt har det varit skivstång idag = tar tid att hänga på/av viktskivor. Det här är nog det tyngsta träningspasset jag haft på väldigt väldigt länge. Tunga övningar. Knäböj, Marklyft, Raka marklyft osv. Väldigt påfrestande. Marklyft gick inte alls bra idag, var inte fokuserad vilket är sämst framförallt i en sån övning. Knäböj gick hyfsat ändå. Var ensam och hade alltså ingen passning men vågade ändå ta liite tyngre. 80kg 6reps avslutade jag med så det var inte fy skam. Matade på rejält med vikter på höftlyft idag. Tror jag landade på 60kg exkl. stång. Just den stången väger kanske 10kg så 70 höftlyft. Det gick nog bäst. Raka marklyft tycker jag ju om men då det blir tungt glider händerna från stången, de sista repsen hänger den på fingertopparna så jag måste införskaffa dragremmar så jag får bättre grepp. Allt som allt ett tungt men ändå jävligt bra pass :)
 
ordet squats ger mig rysningar. Varför? Alla tjejer knarkar ordet, allra helst såna som gymmat typ en vecka och bara tränar rumpa för det är allt som betyder något.. Nä. Det heter KNÄBÖJ!
 Pengar, Farmor, Sjukan.

Fick en smärre chock då jag startade datorn idag. Farmor har gett oss barnbarn pengar och var mycket noga att det skulle gå till en sak; studielån som alla 3 har. Jag betalar ju 4 ggr/år och det är ingen stor summa men just nu kan jag inte betala mer då jag inte har heltidsjobb. Hade inte alls förväntat mig summan jag fick. Jag har vuxit upp i en familj som är väldigt icke-materialistisk. Många idag är pengakåt, allt handlar om pengar, hur mycket man tjänar och ju dyrare desto bättre. Det tankesättet har aldrig funnits i vår familj och det är jag oerhört glad över. Tycker inte alls om ytligheter pengar för med sig. Pengar är nödvändigt javisst men folk idag tror att pengar=lycka. Inte alls. Jag har aldrig varit en sån tjej, som ska få tusen grejer och sånt. Väldigt glad att mina föräldrar uppfostrat mig på det sättet, en del till att jag är ganska nere på jorden. HURSOMHAVER. Ringde såklart för att tacka farmor, men det är svårt att visa tacksamhet över något som för mig var väldigt väldigt bra. Ett "tack" känns så mesigt jämfört med vad det egneltigen gav. 6års betalning betalade någon annan. Har alltid haft svårt att ta emot såna större grejer, känner mig som en bortskämd snorunge - men vet innerst inne att jag är allt ifrån bortskämd på alla sätt och vis. Ska åka och få lunch av henne idag vilket jag vet hon uppskattar till 1000 så det känns roligt. 
 
Efter lunch hos farmor ska jag till sjukan igen.. Ringde och fick en tidigare tid pga symtomen jag haft. Det värsta? Jag har INGEN med mig... Mamma, kattis och albin jobbar. Vet heller inte vad de ska göra vilket skärrar mig ännu mer. Svårt att få folk förstå vilka känslor jag får av sånt här, tror Albin inte förstår än - han har aldrig sett mig då jag får just den där paniken. Det värsta som kan hända är att jag svimmar på vägen hem. Jag reser mig alltför fort efter sånt där - för jag vill bort därifrån. En sköterska som stöttar är ju inte alls samma sak som ens mamma eller pojkvän men nu blir det ju tyvärr så. :(Ryggknäckning

Kom precis hem efter att ha knäckt ryggen. Tycker det är kul att göra det. Av någon konstig anledning tycker jag aldrig det gör ont vilket är väldigt underligt då jag är den vekaste som finns när det gäller smärtgränser och dylikt :P Han jag knäcker mig hos är också övertrevlig och sådär lätt att prata med, älskar såna människor! Man liksom är bara sig själv än fast man inte känner personen i fråga, inga konstigheter. Allt är bekvämt liksom. Det är faktiskt få människor som utstrålar den energin men han är en av dom och tror det är därför jag tycker om att gå dit så mycket :P Behandlingen gick bra och det gjorde inte ont. Han fick bukt med ländryggen och höften. De ba small till där ett tag. Tycker om då det smäller och knakar i kroppen då man går till en sån där. Det känns som att saker och ting hamnar på sin plats då :P 
 
Fått order om att dricka mycket vatten och frågade om jag kunde träna. Hade antingen tänkt köra underkropps-passet eller springa. Så säger han "ja det får du men du får inte köra ben och du får heller inte springa." Valmöjligheterna blev få. Ska iaf gå ut på en promenad för det var Ok. :)
 
Musik för mig är lite av en frizon. Lyssnar alltid på musik, egentligen var jag än är.. Till bussen, på gymmet, hemma, ja det är musik nästan hela tiden och då jag är ute och går och har musik i öronen försvinner allt annat för mig. Det är lite som terapi för mig. Jag blir lätt påverkad av musik - melodi och text likaså. Jag får alltså utlopp för mycket jag känner. Ilska, frustration, glädje, frihet, sorg, utan att behöva göra något annat än att lyssna lättar jag på hjärtat mycket med hjälp av just musik. 
 
 
 Måndag.

Dagen har gått fort. Svängde in på systemet på vägen hem för igår smackade Albin upp mitt vinställ som jag totalt glömt bort. Har 9 flyttlådor hos mamma och pappa som jag inte rört sen jag flyttade från min lägenhet. GREJER vill jag lova.. Får lite ångest över vad man ska göra av allt. Har tagit reda på finare tallrikar, skålar, kaffekoppar osv men det är tusen grejer kvar.. Vill inte slänga det men det jag inte har användning/plats för måste jag ju bli väck på något sätt. Kanske skänker till Röda Korset eller något. Jaja. man märker tydligt att klockan vridits tillbaka en timma. Sjukt mörkt ute, redan vid 4-tiden!! Jag tycker det är mysigt dock, är ju lite av en ljus-knarkare så jag myser mer än gärna ner mig i mörkret :) Albin är och gymmar nu och därför ska jag passa på att ha en liten tyst lugn stund för mig själv.
 
 
 Tung start på en ny vecka.

Gled in i en ny period på mitt träningsschema. Har alltid delat upp min träning i olika muskelgrupper där jag oftast kört 2 muskelgrupper åt gången. Nu kör jag något jag inte testat förr, nämligen överkropp/underkropp. Utöver att det blir rätt tungt då man kör "bas"-övningarna som ofta är tunga är det 5 set. 5. Det är nästan dubbelt än 3 som jag är van. Kom hem från gymmet nu efter att ha kört första överkropps-passet. Tungt, riktigt jävla tungt. Men det känns kul också, kul att testa något nytt. Känner mig riktigt pepp på min träning för tillfället, har blivit starkare och det är nog det som gör det hela så förbannat kul! Ska bli kul att se hur dessa veckor kommer gå, framförallt om det kommer någon liiten utveckling. Spännande :) Men som jag alltid nämnt är jag realistisk vad gäller träning. Det tar tid att bygga en stark kropp. Nog om det, nu ska jag kila till bussen, jobbar till halv5 idag :)
 
 
 
 
 
 Helgavslut och massa tankar...

Haft en fantastisk helg med god mat, dryck och gott sällskap. Liten familje-helg har det allt varit :) Cissi är ju lite av min bästa vän som jag kan prata om allt med och faktiskt känner jag att jag behövt ventilera ut mycket. 
 
Ju äldre man blir desto mer lär man sig vem man är och vad man mår bra av och inte. Där jag är idag i livet, 23 år gammal och tusen frågor har jag förstått att jag måste se till att beblanda mig med folk som lyfter mig och inte försvårarar och stressar upp mig. Jämt då jag varit med Cissi och vi säger hejdå känns det lite tomt. Hon är liksom "jag". Eftersom vi vuxit upp tillsammans har vi också till stor del formats på samma sätt och därav fungerar vi 9 av 10 ggr på exakt samma sätt. Samma tankesätt, samma känslor.. Det är ett fint band vi har jag och min syster och det är något jag många gånger delat med mig av här. Jag älskar få i mitt liv men de jag älskar skulle jag ge mitt liv för och just kärleken till en syster är något alldeles speciellt. Pga en del orsaker ser jag henne som min Hjälte och det lär jag göra livet ut. Det är fint att känna sig älskad men faktiskt tycker jag om känslan att verkligen älska någon från roten av sitt hjärta mer. Det är en mäktig känsla tycker jag, att älska någon så högt att det känns fysiskt. Värme, lycka, tacksamhet.
 
Folk surrar så mycket om att ångra sin tatuering, jag tror inte man ångrar en tatuering man gjort om den verkligen betyder något. Jag har bara 2 tatueringar och de betyder lika mycket både två.
 
Denna påminner mig om vilken fantastisk tur jag har som får ha en sån fin relation till min syster och jag kan svära på att då jag är 70bast kommer jag snegla ner på handleden med ett stort leende på läpparna. 
 
 
 De e dags för fredagsmyyys!

Dagen har gått fort fast ändå inte. Sjukt dåligt väder idag :/ storm och regn typ.. Inte alls kul! jaja. Kom hem för en halvtimma sen. Hade ev. tänkt springa på gymmet idag men känner inte alls för det. Kroppen känns också som den behöver vila. Har tränat sön,mån,tis,ons,tors så det passar sig att inta soffläge framför hockeyn ikväll med andra ord :) Ska på affären först och köpa hem frukost för inatt får vi gästbesök! Min syster ska vara i övik denna helg vilket känns SÅHÄR mysigt! :) 
 
 "det är inget farligt."

 
 Igår var jag som sagt hos min vårdcentral för saker och ting inte var "bra". Var nöjd över att jag inte verkade ha någon infektion eller dylikt. Nu förstår jag varför det inte är som det ska. Brevet som låg och väntade då jag kom hem. Jag har fortfarande cellförändringar. Tydligen finns det i 1,2,3 grader och jag har som jag förstått det grad 3. Det här har skärrat upp mig ordentligt. Jag tycker det är fel att folk kring mig säger "det är inge farligt, äh dom fixar de där" Kanske säger man så för att göra mig lugn och förhoppningsvis är det så att jag bara behöver ta bort det så är jag "frisk" igen. Men det stör mig att man tar så lätt på det. Det är ju något som inte stämmer och i värsta fall kan det bli mer allvarligt. 
 
Jag trodde det var en vanlig undersökning jag skulle göra, ända tills min syster ringde mig. Det var då hon pratade med mig jag blev illa till mods. Det är ett helt annat ingrepp - ja visst nu säger folk "det är ingen fara det blir bra", jag kan inte bara tänka så. Det enda jag vet nu är att förändringarna är kvar och jag har märkt symtom av det vilket jag inte tror är bra. Min syster är sjuksköterska och jag brukar ofta noja upp mig över småsaker och då har hon alltid sagt "äh de är ingen fara" och det har aldrig varit det då heller. Igår sa hon ingenting, hörde tydligt på henne att HON var orolig, det gjorde självklart mig orolig också. Det sista jag får innan jag lägger mig är att hon tycker pga symtomen jag haft ska ringa till dom för att ev få en ännu tidigare tid.
 
 
Det här är inget jag tar lätt på. Folk idag borstar bort det här från axlarna, precis som att Äh det är inget. Jag kan inte tänka så. Jag vet ingenting och för första gången i mitt liv är jag rädd att det ska vara något allvarligt. Med dom här känslorna känns det riktigt riktigt bra att jag får jobba till halv 5 idag. Vara kring barn - bättre distraktion från tankarna går nog inte att få.Prover, prover, prover...

Denna dag alltså.. Hann vara på dagis 1,5 timme innan jag var tvungen att åka till vårdcentralen. Mamma säger att det inte går någon buss från stan så jag tar Taxi från stan till domsjö för att SEN inse att JO det gick ju visst bussar. Kommer dit. Ska ta blodprov, blir inte ens svimfärdig och känner mig så jävla nöjd! HInner några meter innan sköterskan stoppar mig "det blev något fel på apparaten du måste göra ett nytt prov" Jaha och där kom svimningskänslorna. Direkt efter en gynundersökning. Samma sak. Svimfärdig. Sen var jag tvungen att komma in senare på dagen för att göra ytterligare prover som inte kunde tas då.Resultatet blev iaf BRA och allt är som det ska, väntar fortfarande på ett provresultat men tror inte det är något.
 
Då jag väl kommer hem och kan pusta ut ligger ett brev på dörrmattan. Öppnar och läser "Hej Lovisa. Ditt cellprov visar förändringar som måste avlägsnas, du är välkommen..." ALLTSÅ JAG BRYTER PÅ RIKTIGT IHOP! Jag orkar inte. Det här är 3:e gången jag ska göra det där och med tanke på hur jag bröt ihop sist vill jag verkligen inte göra det. Jag erkänner att jag brast ut i gråt. Folk tycker det är en bagatell men det är så psykiskt jobbigt för mig. Jag hatar allt som har med sjukhus att göra och speciellt då dom liksom ska in i en o gräva o hålla på, vill spy av bara tanken. Nä. Denna dag känns verkligen inte bra, vill bara att allt ska vara bra så jag slipper genomlida dom där jävla testerna :( Nothing's holding back the two of us, Baby this is getting serious.

 
ingen har väl missat david guettas nya låt? riktigt skön tycker jag :)
 
 HM/Gina Tricot.

 
Timmarna på dagis gick fort. Åkte in till stan, avverkade ett intervallpass på gymmet och avslutade med mage. Kom hem för ett tag sen. Tydligen hockey ikväll - skönt att jag tränade nu på dagen istället för ikväll känner jag :) Som vanligt då jag har tråkigt surfar jag dels runt på massa bloggar men också klädeswebbsidor. Det finns alltför mycket man vill ha! Ingen nyhet att jag älskar färgen svart. Alltid gjort det av någon anledning. Svinsnyggt med skinndetaljer på plagg - framförall kavajer och dylikt. På senare tid har jag blivit insnöad i vinrött/plommonrött, sån fin färg och utstrålar verkligen höst! :) Det här skulle mer än gärna få flytta in i min garderob.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Grin-olle

Till gymmet tog jag mig vilket jag inte skulle. Känner mig irriterad nu. Sådär jobbigt provocerad helt utan anledning. Vill låsa in mig i ett rum, sitta och trycka kakor och sura för mig själv. Inte min dag och jag tror helt och fullt det beror på den obefintliga sömnen jag fått inatt. Trots att jag tillochmed ökade på hantelpress idag hade jag en svag-dag rakt igenom. Till råga på allt lämnade jag mp3n hemma, dum i huvet är jag. Inte min dag, inte alls.
 
 Tisdag.

Var uppe 6 imorse för jag jobbade på dagis nu på förmiddagen. Har inte sovit i princip någonting inatt så jag känner mig som en zombie. Igårkväll var jag också dum nog att bege mig ut på en intervallrunda trots ömmande fot. Har klivit snett och det känns inte helt hundra. Så har rätt ont idag men jag hoppas det går över. Måste få i mig bra med käk så jag orkar fara och träna sen ikväll. Bröstpass med Albin, säkert en månad sen vi tränade bröst tillsammans. Vill kunna öka i bänk, nu på slutet har jag safe:at där eftersom jag inte haft någon som passat åt mig. Halvnojig över kvällens pass då jag känner mig såhär seg och slut på. Såna här dagar kan sluta på två vis; jag blir envis och åker till gymmet trots att jag känner jag borde vila, eller låter jag huvudet tala mig till rätta och stannar hemma. Får se vad det lutar åt. Jag ogillar att ställa in träningen om jag inte är sjuk, samtidigt vet jag att jag blir besviken och enbart sur på mig själv då jag tränar då jag känner mig trött i kroppen. Man kan inte prestera på samma sätt. Ska ta en powernap nu så får se hur det känns sen.
 
Bland den godaste proteinbaren jag vet, möjligen en mellis innan middag. Folk har delade åsikter om just proteinbars. De flesta innehåller socker, sen finns ju questbar och lowcarb-bar också som innehåller mindre. Personligen bryr jag mig inte så mycket om sånt där. Det är klart det inte är nyttigt om man skulle trycka 5st om dagen men 1 ser jag inga bekymmer med. Framförallt efter träning. Jag har blivit väldigt noga med att få i mig något direkt efter träningen för kroppen behöver något snabbt. Jag tror det är en stor anledning till varför jag blivit sjuk titt som tätt då jag annars har bra immunfösvar; då man tränat bryts kroppen ner och man är mer mottaglig för bakterier/virus osv. Förr kunde det gå 1 timme innan jag fick i mig något, nu trycker jag något på en gång om det är en bar eller shake eller vad det är.
 
 
 Sämre än förväntat - bättre än inget alls.

Gick till gymmet efter frukost men det var inte min dag idag. Baksida ben och biceps - ett pass jag verkligen vill ska gå bra men idag kände jag mig riktigt vek. Ofokuserad på det jag gjorde. Biceps är något jag vet jag måste snappa upp, med mitt nya träningsschema har inte biceps varit med lika mycket som jag tidigare tränade så just nu är det där som jag känner mig absolut svagast i. Har "vunnit" mycket på att få ett skräddarsytt schema trots allt. Kör nya övningar, nytt upplägg, och jag märker att min kropp har reagerat positivt på det. Har blivit starkare så det känns roligt :) Är dock halvnojig inför nästa vecka som känns tung träningsmässigt, men det ska väl gå an :) 
 
 
 
Min lunch idag blev proteinpannkakor med jordnötssmör, gjorde en fejksylt på kvarg, hallon och sukrin. Gott och framförallt mättande :)
 
 

 
 
 
 
 I got my fingers laced together and I made a little prison and I'm locking up everyone who ever laid a finger on me. I'm done with it.

 
Två sköna låtar från Lorde. Pampiga, sköna. 
 
 Whatever is good for your soul - do that.

Utövade minfulness ikväll igen.. Försöker verkligen hålla fast vid det här. Träna så ofta jag kan. Som jag nämnt innan har jag alltid vetat att jag på något sätt ska syssla med sånt. Tror jag vinner mycket på det - dels på lugnet det ger men också mer i andligt syfte. Ni som läst här regelbundet har nog förstått att jag är ganska "andlig" av mig. Tycker om ämnen som handlar om det och är väldigt troende och därav väldigt öppen. Det här är något jag vill utveckla men som jag inte gjort hittils pga rädslor. Inte rädd för att jag ska se saker eller dylikt utan rädd att jag inte ska lyckas. Är inte redo för det, än. Jag vet med säkerhet att jag kommer utveckla den här sidan av mig, tror att det mer eller mindre är till viss del meningen med mitt liv.
 
Jag har en storasyster som är lika intresserad av det här som jag. Hon är också väldigt öppen och "andlig" av sig. Hon ville ha med mig på en kurs inom detta men då jag inte känner mig redo sa jag nej men om några år lär jag säkert gå massa kurser om sånt här och då lär hon nog vara vid min sida :) Redan nu än fast jag bara testat mindfulness ca 4-5 gånger känner jag tydligt att jag mår så bra av det. Jag blir som lätt på något sätt, glad, känns som jag är "hemma".. Jag kan inte förklara det i ord så bra men det känns som jag är på rätt stig. Skön känsla så förhoppningsvis fortsätter jag :)
 

 
 
 
 100kg marklyft!

Haft ett riktigt BRA gympass nu på förmiddagen med Albin. Det bästa passen för mig är att man känner sig stark, pigg, obeskrivligt glad och SKRATTAR mycket. Jag älskar att träna med Albin för vi skrattar jämt då vi är och tränar men vi lyckas ändå göra träningen effektiv. Det bästa helt enkelt :) Idag var det rygg och triceps. Börjar alltid med marklyft som inte alls är min grej. En övning jag vill bli bra i men som är väldigt teknisk. TEstade att maxa idag och lyckades fixa 100kg. Känns riktigt bra faktiskt! Dels för att jag inte tränat marklyft alls så länge, men också för jag vet att jag har en rätt bräcklig rygg. Triceps-delen gick också över förväntan. Körde 3set dips 10ggr med kroppsvikten, sista setet 5reps med viktväst som väger 10-15kg. 10 säger jag så jag inte tror jag är starkare än jag är :P
 
 
Haft ett par dagar då jag känt mig sjukt fet, svag och otränad. IDAG känner jag mig på toppen av världen! Känslan som infinner sig just nu är ren och skär lycka. Det är det här jag vill med min träning; göra mig själv stolt och idag kan jag ärligt säga att jag är stolt över hur jag kämpat med just träningen, det har gett mig resultat. Jag är starkare idag än igår, än ifjol, jag känner mig så jävla bra just nu.
 
 
Innan triceps-delen. Ljuset i denna avdelning är ganska uppskattat.
 
 SjusovarN

Sov sjukt länge idag för att vara jag. Albin har varit uppe 2 timmar - säger han, jag tror han överdriver rätt bra med sina "2timmar" ;) Menmen. Ska få i mig frukost, en kopp rivet osv. Har lust att hälsa på kattis idag, hon har varit på ett möte som jag också var på för ett tag sen. Medialt möte. Sägs alltid så intressanta och kloka saker på såna så jag är ivrig att få höra!!!! Vädret ser trist ut. Skulle gå ut och gå nu på morgonen men det känns bara drygt i detta väder. Frukost och kaffe låter helt klart bättre :)
 
 
 
Min grabb som jag är så stolt över. Hans kropp är i mina ögon allt jag någonsin velat ha. Stabil, stark, manlig. En sån där famn man känner att vem eller vad som helst kan komma jag är trygg här.
 
Han ser upp till riktiga bodybuilders - sånt som jag inte ser upp till osv. Han vill få sexpack - jag har aldrig varit ett fan av just sexpack. Men det handlar inte om vad JAG tycker är snyggt och inte. Det är hans kropp, hans mål och därför stöttar jag honom i allt. Jag har fått det från min familj helt klart. Vi har alltid varit stöttande mot varandra oavsett vad vi valt hålla på med. Det är en fin egenskap som verkligen blivit sällsynt tycker jag. Folk idag har svårt att bara släppa på sitt egna tänk och tyckande och bara stötta någon som tycker något helt annat. partner, familj, vänner tycker jag alltid ska hålla ihop. Man ska inte klanka ner på varandra för man vill olika, man ska höja varandra till skyarna. Försöker jämt visa Albin att han gör det bra och är duktig för jag tror helt ärligt inte han själv vet hur duktig han egentligen är.when i exercise i wear all black, it's like a funeral for my fat.

Fredag med en del träning :) Var på gymmet efter lunch och tränade framsida ben/axlar. Var inte så fokuserad men gjorde det jag skulle. Nu på kvällen begav jag mig ut på en intervall-runda. Rätt kallt.. 0-gradigt ute. Var ute ca 40min eller så. Körde vanliga springrundan men gjorde ett stopp vid parkbacken som är pissjobbig. Sprang upp för den 3 gånger och avslutade passet med att springa uppför mördartrappen. Känner mig rätt nöjd idag, nu blir det soffläge - dock utan albin som stack till gymmet nu.
 
Något jag alltid strävat efter är att få tydligare markering från rumpan och baksida lår. Är inte alls där jag vill vara men jag har ändå jobbat fram litegrann, framsida lår har jag blivit ganska mycket starkare i faktiskt. Vill inte vara nån spillevink. Vill vara stabil, stadig och stark. Aldrig blivit påverkad av vad andra tycker är snyggt eller inte just utseendemässigt. Trots det är jag överlycklig att Albin delar mina åsikter kring vad jag tycker passar mig. Han blir alltid stolt då jag gör bra ifrån mig träningsmässigt. Blir impad av mig då jag själv inte tycker jag alls är bra. Tycker jag är stark när jag själv anser mig vara vekast i världen.
 
Självkritisk som jag är är jag lyckligt lottad som har någon som Albin vid min sida. Varje dag påminner han mig om att han tycker min kropp är vacker precis som den är :) Helg :)

FREDAG!!! Bästa dan på hela veckan. Det är snoooorkallt ute! Hade tänkt ta en prommis till domsjö men he blint na. Känns så jäkla kallt. Jag har inga skor att promenera i på vintern, måste införskaffa det, jag brukar ju gå rätt mycket iaf.. Jaja. Om en timma kommer cissi och plockar upp mig så åker vi till mami och är där på förmiddagen. Mys. En kopp rivet, korsord och massa prat om onödiga saker och ting. Det gamla vanliga!
 
 
Känner mig som en tvättäkta gullefjun då jag färgat utväxten. Blir alltid bäst då det får växa ut lite, ser mer naturligt ut då om min hårfärg någonsin kan se riktigt naturlig ut. På vintern kan jag få infall om att jag ska bli mörkhårig för mitt hår lyser typ på det halvåret.. Men sen vet jag att jag sulle ångra mig så jävla mycket av att färga bort det blonda. Jag kommer vara blond ett väldigt bra tag till känner jag, det är liksom jag. Sen älskar jag ju kontraster, riktigt mörkt hår eller riktigt ljust hår exempelvis :)
 
 
 
 
 Riktig tahandommigsjälv-dag

Vart en riktigt bra dag för mig idag. Inget speciellt har hänt, har bara känt mig sådär skönt lätt i hjärtat. Glädje, lycka, ja en väldigt bra dag med andra ord :) Haft en dag där jag verkligen rått om mig själv på många sätt och vis :) Rört på kroppen och utöver det haft lite hemmaspa. Klippt och färgat håret (utväxten), färgat ögonbrynen, helkroppsscrub och gick nu till Solpalatset och solade. Fantastiskt skönt! Jag var mycket fräshare förr, eller ja, jag var brunare förr. Jag hade mer såna här dagar då, kanske beror det på att jag bodde själv då? jag vet faktiskt inte. Med lite färg på kroppen känner man sig genast fräshare :) Albin är och gymmar och jag ska äta nåt kvällsfika. Ikväll vankas det Hela Sverige Bakar!!! :)
 
Dagens middag. Tacos i sig är nyttigare än många andra rätter beroende på vad man har i sin tacos. Idag körde jag lite mer proteinberikad tacos; kycklingfärs istället för vanlig och guacomolen är gjord på avokado, kvarg, citron, vitlök och salt. Riktigt gott faktiskt :) 
 Effektivt!

Hunnit med en del idag faktiskt! Imorse gick jag till gymmet och körde intervaller. Kändes att jag varit sjuk. Pulsen gick inte ner lika snabbt som annars så jag tog det lite halvlugnt fast ändå inte :P Avslutade med magträning. Efter träningen chansade jag om att få en klipptid. Det fick jag, direkt också! Sjukt tur. Mina toppar har varit katastrofala. Fick en helt underbar frisör också! Hon var elev men hon är nog den enda jag blivit riktigt nöjd med för hon tog precis vad hon sa hon skulle. Standard är att en frisör säger "jag tar 1cm" sen kapar hon en decimeter istället. Den här frisören kommer jag gå tillbaka till - aldrig känt så med någon frisör förr så det känns svinbra :) Efter klippningen gick jag och kollade in en glasögonsvisning - vill ju skaffa nya glasögon och har 2 st jag kollat ut. När jag kan köpa de vet jag inte, känns dyrt men å andra sidan är det en bra sak att införskaffa sig.
 
Har precis kommit hem och fått i mig lunch. Ska kika runt på lite bloggar och dylikt sen försöka mig på mindfulness igen.....
 
Tonfisk express grillad paprika m. sallad och fetaost.
 "Always find time for the things that make you feel happy to be alive."

 Precis kommit hem. Dagen har gått sjukt fort! Varit på möte på förmiddagen och direkt efter det åt jag lunch med mamma. Kom hem, bytte om och gick till gymmet. Bröst/Triceps idag. Idag kändes det att kroppen varit sjuk. Framförallt i triceps menmen. Vågade köra 45kg i bänken idag vilket är risky för min del, var ju ensam. Tänk om det skulle ta tvärstopp och där ligg man me hela stången på sig och kommer ingenstans. Skulle vara typiskt mig att lyckas med något sånt, som tur är hände det inte idag :P Ska sätta mig framför tvn och äta middag, standard. Om man äter ensam sitter man ju sällan vid matbordet och stirrar in i väggen. Ikväll är det hockey. Ja jag sa att jag skulle se hockeyn igår men halvvägs in insåg jag och Albin att fan, det här är ju en repris. HAha så sjukt kasst av oss!! Men ikväll är det en sprillans NY match ;)
 
 
 
 
 Klarat min första chin!

Hade inte tänkt träna idag men sen blev det så ändå. Känner mig frisk idag så jag hoppas jag inte varit för snabb i svängarna nu men det kändes bra så jag tror det är ok :) baksida ben och biceps. Gick hyfsat bra. Klarade en 10 på 75kg i knäböj så förhoppningsvis kan jag börja öka men just 10reps blir fort tungt. Slutet av passet skulle jag bara testa att köra chins. Det är ju något jag har strävat efter - att klara till en början 1 chin och sen ytterligare. Jag har inte alls tränat chins vilket jag skulle gjort. Jag är lika tung nu som jag var för ett halvår sen men idag fixade jag äntligen min första riktiga chin utan hjälp. Lyckan är total!! Ja heffaklumpen fixade det till slut hon också. En chin är ingenting egentligen men för mig är det fan stort. Visst är jag kort men jag är ju också kompakt och väger en del. Ytterligare ett kvitto på att jag blivit starkare, känns helt fantastiskt. Jag som varit sjuk och allt. Där satt den eriksson!
 
 
Nu blir det en snabbdusch och sen hockey. precis slängt i mig denna, riktigt god. Tycker den är så söt med pluttarna haha.
 
 Quiet the mind and the soul will speak.

 Det här med mindfulness... Alltså jag är ingen fena på det vill jag lova och med min personlighet som vill ha kontroll och klara av allt på en gång samt att mitt tålamod är i botten kommer det kräva MYCKET träning med det.  Jag hoppas verkligen jag ger det här tid för jag tror det skulle ge mig väldigt mycket. Hittat en sida med lite ljudfiler, testat på en nu på morgonen och shit vad det är svårt att koppla bort allt. Ljud, rörelser, TANKAR framförallt. Jag är ganska lugn av mig men något jag märkt är att jag kan ex. inte se en hel film utan att gå upp flera gånger. Albin får mer eller mindre damp på mig. Jag kliver upp för att börja diska eller sitter jag och planerar vad jag ska göra efter filmen osv. Tror det beror på att jag verkligen inte lärt mig att vara här och nu. Det är ett syfte med att jag vill börja utöva mindfulness. Vara här och nu. Bli medveten. Det handlar också om andra orsaker till varför jag vill bli bättre på det här. Tror att om jag tränar mycket kommer en helt ny värld öppnas för mig, ja jag tror faktiskt det.
 

 
 
 I'll take your hand and I'll hold real tight. I'll tell you life's just for playing so don't think twice.

 
Huvudvärken sitter i. Då jag går förbi spegeln ser jag en en stor rund plufs. Är sjukt svullen. Tjejer vet exakt hur den känslan känns, man känner sig ju riktigt ofräsh. Inte ens en dusch hjälper denna ofräsh-het :P Idag har jag som planerat inte gjort ett piss. Känner mig som en degklump, mår förhoppningsvis bättre imorrn men har fortfarande kvar lite feber nu. På tal om något helt annat. Är det någon av er som läser här som utövar mindfulness eller liknande? Jag vet att jag skulle behöva det men jag skjuter alltid på det. Jag har inte problem att vara ensam och vara där det är tyst och ja bara vara, MEN då ja ska lyssna på en röst eller något blir jag uppjagad, kan inte alls slappna av... Så tar gärna emot tips om olika LÄTTA nybörjar-mindfulness :)
 
 
En låt som går på repeat här hemma. Från deras nya album, riktigt skön :)
 ny vecka.....

Känns som nån tagit mitt huvud och kört det i väggen 100 gånger. Huvudvärken jag vaknar upp med är det värsta jag haft. Bortsett från det har jag åter igen haft konstiga drömmar. Ibland kan jag drömma helt osammanhängande drömmar, varken bra eller dåligt men då jag vaknar känner jag mig helskum. Nojjig, orolig fast ändå inte ledsen eller så. Det är en jätteskum känsla men den är ändå inte trevlig.
 
Sitter bara och väntar på att det ringer på dörren. Det är några som ska hit för att reglera värmen men då har dom inte sagt vilken dag så dom kan komma närsomhelst mellan 8-18 HELA veckan. Tycker det är sjukt drygt för att vara ärlig. Jaja, Dagens att göra; faceplanta soffan, trycka massa ipren, ingefära och allt jag kan hitta här hemma. sjuk-frisk-sjuk

Var sjuk i veckan och blev frisk igen. Nu sitter jag på pottkanten igen. Ont i halsen, känner mig febrig. Känns inte tiptop att påbörja en ny vecka såhär men vad kan man egentligen göra åt det? Stressa upp sig över att man är sjuk är det sämsta man gör - det har jag gjort 9av10ggr. Tar det lugnt och vilar, tror man blir frisk bra mycket fortare så.
 
 
 
Klokt budskap som vi nog alla glömmer bort alltför ofta. På senare tid har jag verkligen insett hur viktigt det är att lyssna på sin magkänsla och hur man faktiskt mår. Sluta vara kvar i sånt som får en att må dåligt, tillåta sig känna alla jobbiga känslor - få utlopp för allt för att sen kunna andas igen. Stress framförallt är något som många jag känner lever i men de gör inget åt det.. Varför undrar jag. Jo för vi lever i samhället vi gör. Vi ska vara "bra" vi ska helst inte klaga, vi ska jobbajobbajobba, vi ska prestera vad gäller allt i livet. Det är inte konstigt att det är så många som har svårt att erkänna för sig själv och acceptera att man kanske mår dåligt, man är kanske överstressad - man borde vila och det vet man om men det hoppar man över för man ska vara "stark". Det är inte att vara stark, det är att inte ta hand om sig själv.
 
 
 
 
 
 
 Söndag

Kom hem i fredags men har inte skrivit här sen dess. Helgen har gått undan fort. Jobbade på Gina igår, kom hem käkade och drog en impulsrunda i skogen. För första gången på länge gick det lätt. Då jag kom in var jag långt ifrån slut på och jag höll samma tempo som vanligt. Skogslöpning är mer krävande än att springa på bandet så det kändes riktigt bra att jag kände mig så "lätt" igår. Sen blev det givet Hemmakväll och sista Harry Potter-filmen. Varit vaken ett bra tag, var ute och gick en morgonprommis med Albin men det var inte alls mysigt för vädret är PISS. Blåser och småregnar, usch blir irriterad av att vara ute och gå i sånt väder :P 
 
Nu ska vi äta en sen frukost och sen får vi se vad som händer :)
 
 
 
 
 
 Försvinner för några dagar.

Även om jag nu skulle vilja berätta allt som försigår i mitt liv skulle jag omöjligt kunna formulera det i ord. Allt jag vet är att det är för mycket. För mycket av allt och det i negativ bemärkning. Jag orkar inte hålla uppe leendet, orkar inte kämpa för det är precis det jag gör kring många delar i livet.  Nej det är inte synd om mig, det här är en del av livet, mitt liv iaf. Hur jag handskas med det är det enda som betyder något faktiskt. Jag mår bra men just nu har jag det också tufft och varför det är tungt är något jag inte går in på för det har jag mina nära och kära att ventilera med.
 
Just idag drar jag ur pluggen totalt. Igår kände jag att nä jag måste härifrån. Bort från allting. Alla människor som kränger mig, allt ljud, oväsen, alla krav, press, stress. Ständiga känslan att jag inte duger och är bra nog. Jag är SÅHÄR less på det. Jag orkar inte, idag faller jag isär och tillåter mig till det också. Än fast det inte har hänt något som kan ses av utomstående är det mycket som pågått det senaste året och det har gjort mig trasig, det har ruskat om mig ordentligt och jag kan inte fortsätta låtsas som allt är Ok. Det är inte ok, jag är inte ok men jag kommer bli det. Jag måste bara bort. När jag kommer hem vet jag inte. Måste få lugn och ro. 
 
 
Förhoppningsvis kommer jag hem som en ny människa med ett brett leende på läpparna och livsgnista till 1000. Snott en stor tisha av Albin och kommer dränka den med hans parfym. Han är det enda jag kommer sakna då jag åker bort. Jag är glad att han är såpass förstående som han är. Visst vill inte han att jag ska åka bort men han har alltid haft tänket "gör det du känner du måste, det som är bäst för dig." Hela åka-bort-situationen har absolut ingenting att göra med Albin. Tvekar inte en sekund på honom och jag längtar redan nu till jag får komma hem och krama om honom igen. 
 
 
 

 
 
 
 Måndag.

Träffade josefine på stan och åt lunch med henne. Därefter skulle jag träffa en annan för ett mini-möte men det blev inställt.. Kanske likabra med tanke på att mina tankar varit överallt o ingenstans idag. Hoppas iaf jag får ny tid bokad för det är något jag är intresserad av.. Kom hem nu och ska snart göra någon middag. Sen ikväll ska jag till gymmet, tror albin också ska det, vet inte riktigt :P Baksida ben och biceps idag. Tungt pass för benen är det men det känns bra, hoppas jag får en liten energikick innan bara :) 
 
 
 
 Känn höstlugnet.

Gårdagen var den bästa på länge. Varför? Inget hände, jag gjorde i princip nada förutom att träna. Var sådär skönt seg i kroppen. På kvällen gick jag och Albin på en miniprommis och gud så fint det är ute nu om kvällarna! Verkligen höst. Älskar hösten, en tid att stanna upp tycker jag. Bara vara :) Då vi kom in såg vi Harry Potter, vi ska börja se alla HP-filmer igen. Få filmer får en att trilla bort från verkligheten lika bra som de.
 
Hösten får mig verkligen att uppmärksamma vilken stress vi alla ständigt lever i.. Man ska prestera, man ska helst ha ett välbetalt jobb om inte annat plugga något som ger feta cash. Man ska på fritiden ha tusen bollar i luften och göra så mycket som möjligt. Varför då? Helt ärligt jag är så less på att hamna mitt i den stressiga smeten. Jag kommer aldrig igen vara på ett jobb som får mig att må dåligt, är jag dålig för det? Är jag otacksam för det? Tycker inte det. Jag tänker aldrig vara kvar i något om det är jobb, studier eller relationer om jag känner att jag blir deprimerad. Jag tänker inte gå den vägen igen, jag anser jag är värd mer än så. Främst kring jobbfrågan kan folk tycka "du får ta de som serveras", det är med störst sannolikhet folk som aldrig mått riktigt dåligt av ett jobb. Eller folk som helt saknar någon slags empati. Världen idag tycker jag är så känslolös. Man ska vara en robot. Hålla käften och göra allt man egentligen inte vill men för att folk inte ska kolla snett på en. Jag kommer inte vara en sån för jag vet hur dåligt jag kan må då jag pressar mig dit. Folk får tycka precis vad de vill om mig, det rör mig längre inte ryggen. 
________________________________________
 
Det är svårt att hålla fast vid allt jag precis skrivit då jag ständigt blir påverkad av min omgivning. Jag orkar inte med stress, tjat, press. Vad ska du göra nudå, plugga, jobba, du måste göra något. Låt mig bara vara. Är 23 år gammal och faktiskt klokare än många verkar ta mig för. Standard är att farmor blir såhär mot mig. Det kommer från att hon är orolig och bryr sig men i mina ögon blir det bara en tyngd över axlarna. En tyngd som jag äntligen lyckats göra mig av med. Min familj har jag lätt att säga åt. Då de väl börjar och jag känner att jag blir pressad säger jag ifrån, men utomstående människor förstår nog inte att jag varje dag försöker behålla lugnet. Jag behöver inte bli påmind om min situation, jag pressar mig så bra själv och behöver inte mer.
 
Just i denna sits är jag tacksam att jag har Albin. Han ser hur dåligt jag mår då folk tar upp sånt här med mig och han gör det ALDRIG för han vet att jag blir stressad. Han låter mig som vara... Andas.. Med honom kan jag behålla lugnet jag har så svårt att hitta till. Det är guld värt för mig.
 
 
 Kondition tackåhej.

Seg som ett as tog vi oss till gymmet. Albin körde axlar och jag avverkade ett konditionspass. Blev backintervaller idag igen. Gick helt ok med tanke på hur min kropp skrek att jag skulle stanna hemma i soffan... Därefter blev det en kvarts magträning. Har precis fått i mig lunch och skulle åka till kattis och ante men tror inte jag orkar, får se om jag blir piggare sen... Den senaste tiden har jag ständigt haft en irritation i kroppen. Den slags irritation man får om man inte får mat, har pms eller inte fått sömnen man behöver. Jag vet inte alls varför jag känner mig så irriterad då jag äter tillräckligt, sover tillräckligt osv. Irriterande att vara irriterad. Är på det humöret att jag inte vill prata och inte höra andra prata. Vill mute:a omvärlden och likaså tankarna. Då jag är på det här humöret är det alltid bäst att jag skärmar av folk just för att jag 1. inte vill få andra på dåligt humör och 2. inte få andra tro att jag är sur/ignorerar dom. Idag känns det som en ensamdag skulle sitta fint för mig. 
 
Proteinpasta, grillad kyckling, tomat och feta ost. Jag är ju en pastatjej men äter det aldrig hemma för jag hatar hur svullen jag blir av det. Första gången jag testar denna variant; lågt med kolhydrater och högt proteinvärde. Smaken? Inte i närheten av vanlig pasta men det dög ju iaf!
 Långsam utveckling.

 Gårdagen var rätt lugn. Efter lunch åkte vi till gymmet. Rygg/Triceps. Första övning marklyft. Efter det är man typ redan slut på... Ett väldigt tungt pass, svårt att hålla fokus där mot slutet men det gick :) Känner att jag inte fått de resultat jag velat uppnå (saker jag inte skriver om här för det ger mig enbart en press...) Men blev glatt överaskad då jag testade dips. För 1 år sen kunde jag inte göra någon. Sen efter ett tag lyckades jag med 8reps 3 set. Igår fick jag kvitto på att jag blivit starkare i triceps. Klarade 10 dips i 4 set. Blev lite paff faktiskt just för som jag nämnde har jag inte nått de resultat jag velat. Känns svinkul. Är lika tung nu som då så nog har jag blivit starkare då man i princip pressar kroppsvikten. Nu hoppas jag bara resten av kroppen vill haka på, behöver en boost....
 

 
 
 Höstpromenad

Var ute på en skön promenad imorse. Så fint ute då hösten äntligen är här! Tycker hösten ger ett lugn på något sätt... Känns så stillsamt och ja, lugnt och skönt. Gillar hösten mer än våren faktiskt :) Då jag kom in gjorde jag en smoothie till frukost. 45gram protein/portion (gjorde åt albin också) och det är kasein vilket folk alltid sagt mättar mer och nog fan stämmer det. Den blev riktigt god men den vanliga jag gör är på ett sätt godare för den är mer syrlig. Vet inte vad som händer idag. Jag är ju ingen som gillar att ha mycket att göra som säkerligen har märkts så jag får se vad jag hittar på. Kattis man fyller år idag, kanske åker jag dit en sväng :)
 
 
 Fredagsfys och Paket.

Synundersökningen gick över förväntan! jag har haft synfel sen jag var ett litet barn. Jag har alltid behövt glasögon. På senare år har jag inte alls använt det. Jag har fått MINDRE synfel än förr. Mina glasögon som jag hade för 3 år sen är lite för starka för mig - blev chockad men det känns ju bra :) Ska förhoppningsvis införskaffa ett par brillor snart, men det kostar ju också :/ Får se hur jag gör.. Skulle behöva då jag läser/tv/data/bio osv..
 
 
Efter syntestet gick jag till gymmet för att avverka ett intervallpass. Kändes skönt idag då det var några dagar sen jag körde kondition sist: Har bara 2 konditionspass i veckan så. Backintervall idag igen. Vilade mindre idag än sist - kroppen kändes mer "pigg" så det känns bra men just backintervaller är väl inte det jag gör allra helst men jag gör det ändå. Efter springningen körde jag lite magträning med vikter bara en kvart eller så sen var jag nöjd. Gick på Ica för att hämta ut paket. Beställt hem nytt proteinpulver, faktiskt 3 olika smaker och 3 olika märken. :) Ska fixa något att äta nu men har noll fantasi. Orkar inte stå och laga mat så lär bli en äggröra eller nåt. Tråkigt men sant.
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 Lose your mind - Find your soul.

Imorse fick jag en snilleidé som säkerligen inte kommer hända nu men någon gång. Jag vill göra som Loreen gjorde. Åka bort typ en vecka. Skärma av ALLT. mobil, dator, tv, musik - MÄNNISKOR. Bara vara med sig själv i en vecka, prata med sig själv, tänka ensam, ja bara vara med sig själv. Jag tror det skulle göra mig mycket nytta! Var finns sånt? vet inte ens vad man kallar det. Andra skulle få panik av ens tanken att låsa ute allt i en vecka men inte jag. Skönt känner jag. Tror jag skulle komma fram till mycket under den tiden. 
 
 
Vet mer eller mindre varför jag kan bli så jobbigt deppig och bitter över där jag är idag. Jag är till 110% säker på att det är menat att min själ ska vara någonstans den inte är nu. Jag har inte hittat "hem" och jag tror också det är därför jag blir så less och deprimerad då jag inte får den stimulansen. Känner hur hela jag vill explodera ut och få utlopp för allt jag känner i något som verkligen är "jag", men vad är "jag", vad är "mitt"? Nu då jag funnit min sanna kärlek är mitt mål i livet att hitta där jag ska vara. Jag vill exempelvis ha ett jobb där jag känner YES det här är jag, det här definierar mig, här ska jag vara - här är jag i mitt esse. Dit vill jag och dit ska jag banne mig ah.
 
 
 
"Find a place to calm your soul and recharge each and everyday
and then find some time to be still and listen to your inner voice leading your way."
 Dessertmästarna & Hela Sverige Bakar

 
 
Ryggknäckningen gick bra. Måste dit om 3 veckor igen för att gå igenom ländryggen mer som är lite halvdant med. Blivit av med låsningar jag hade i bröstryggen iaf - skönt! :) Imorgon jobbar jag men bara till halv2, ska på synkoll. Har inte kollat synen på 3 år!? Har haft synfel sen jag var 4 år och jag använder varken glasögon eller linser någonsin så det ska bli intressant att se vad testet visar... Ska köpa nya bågar är det tänkt. Bör åtminstonde ha då jag sitter vid datorn, läser eller ser tv men tjurig som man är har man struntat i det. Hittils har det ju gott men man blir ju inte yngre direkt! Jaja det blir imorrn. Nu ska jag se första avsnittet av Dessertmästarna som jag missade i tisdags och sen Hela Sverige Bakar klockan 21:00. Mystorsdag nanting!
 
Har ju varit ovanligt o-sötsugen den senaste tiden MEN jag kommer alltid vara ett chokladmonster. Jag kan helt ärligt sitta en timme och titta på såna här bilder, det är sant! 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 Sprungit in i en betongvägg

..Typ så känns det. Tjejkvällen var kaos. SJUKT med folk! Kom hem 10 igårkväll. Albin var snäll och hämtade mig, min rygg var körd. Imorse då alarmet ringde trodde jag det var ett skämt. Shit vad min kropp är seg idag, helt sjukt. Därför känns det såååå extremt bra att jag bara jobbar till 2 idag för sen ska jag knäcka ryggen hos han jag var sist. Sett fram emot det här. Sist jag var där såg han att min rygg var sne och det var inget jag själv känt av, men nu känner jag själv att min vänstra sida vill som åka upp.. Tror det beror på att jag är så stum och stel i bröstryggen, förhoppningsvis får jag några rörelseövningar att göra. Hoppas det knakar som satan, jag älskar då man hör hur hela kroppen sprakar - det känns som det ger något då liksom ;) Efter jag varit där ska jag hem och däcka i soffan och där ska jag ligga precis hela kvällen. Känns att jag har lite vila att ta igen. Märkt av tydligt på min kropp nu då jag tränar lite annorlunda att det blir jobbigare och mer slitsamt så vila är välbehövligt :)
 
 
Förövrigt drömde jag återigen att jag var gravid. Varför? Inatt var det en sierska som sagt till min syster att jag var gravid men att jag själv inte visste om det. Att det var en son och jag skulle föda om 100 dagar vilket jag snabbt räknade ut då blev juletider. Alltid samma panik. Varför drömmer jag alltid att jag är gravid?! Återkommande drömmar vet jag försöker säga något till medvetandet men jag fattar det verkligen inte. Givetvis blir jag nojig nu då det sas i drömmen att jag är gravid men inte vet om det. Grav.test rond 2 eller?! 
 
vill ha helg nu, punkt.
 Fartfylld dag!

Fullt upp hela dagen. Skulle jobba till halv1 på dagis idag egentligen men jobbar istället till halv4 vilket gör att jag måste pallra upp arslet tidigare för att hinna träna. Dagen ser ut som så; 07:00-08:00 gymmet. 08:30-15:30 dagis. Kommer hem vid 16:00 om jag har TUR. Sen jobbar jag 18:00-21:00 på Gina. Tjejkvällen ikväll! 25% på valfri vara - kom o shoppa :) Faktiskt en halvdryg dag om jag får säga det själv men vill inte skippa träningen. Har hamnat i ett bra flow nu som jag gör allt för att behålla så det är bara att svida om till träningskläder och göra det man ska.
 
 
Glömt visa ett nytt linne jag köpt för ett tag sen. Faktiskt inte från Gina Tricot. Kommer från Sounds Like Fashion. Tycker om det, älskar grönt och älskar att det är lite baseball-stil över det.