100kg marklyft!

Haft ett riktigt BRA gympass nu på förmiddagen med Albin. Det bästa passen för mig är att man känner sig stark, pigg, obeskrivligt glad och SKRATTAR mycket. Jag älskar att träna med Albin för vi skrattar jämt då vi är och tränar men vi lyckas ändå göra träningen effektiv. Det bästa helt enkelt :) Idag var det rygg och triceps. Börjar alltid med marklyft som inte alls är min grej. En övning jag vill bli bra i men som är väldigt teknisk. TEstade att maxa idag och lyckades fixa 100kg. Känns riktigt bra faktiskt! Dels för att jag inte tränat marklyft alls så länge, men också för jag vet att jag har en rätt bräcklig rygg. Triceps-delen gick också över förväntan. Körde 3set dips 10ggr med kroppsvikten, sista setet 5reps med viktväst som väger 10-15kg. 10 säger jag så jag inte tror jag är starkare än jag är :P
 
 
Haft ett par dagar då jag känt mig sjukt fet, svag och otränad. IDAG känner jag mig på toppen av världen! Känslan som infinner sig just nu är ren och skär lycka. Det är det här jag vill med min träning; göra mig själv stolt och idag kan jag ärligt säga att jag är stolt över hur jag kämpat med just träningen, det har gett mig resultat. Jag är starkare idag än igår, än ifjol, jag känner mig så jävla bra just nu.
 
 
Innan triceps-delen. Ljuset i denna avdelning är ganska uppskattat.
 
 Kommentarer
Postat av: patriciac.blogg.se

du är så duktig:) och snygg hihi

2014-10-19 @ 16:55:03
URL: http://sessie.se
Postat av: Julia Müller-Sandvik

LOVELY!!!

sv: Inte så farligt, -2 har det varit som kallast :) Men det räcker fför att nederbörden ska falla som snö och is. Halkigt men mysigt.

2014-10-19 @ 17:21:16
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Postat av: MADDISENJ.SE

Looking good :D

2014-10-19 @ 17:59:52
URL: http://maddisenj.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback