"det är inget farligt."

 
 Igår var jag som sagt hos min vårdcentral för saker och ting inte var "bra". Var nöjd över att jag inte verkade ha någon infektion eller dylikt. Nu förstår jag varför det inte är som det ska. Brevet som låg och väntade då jag kom hem. Jag har fortfarande cellförändringar. Tydligen finns det i 1,2,3 grader och jag har som jag förstått det grad 3. Det här har skärrat upp mig ordentligt. Jag tycker det är fel att folk kring mig säger "det är inge farligt, äh dom fixar de där" Kanske säger man så för att göra mig lugn och förhoppningsvis är det så att jag bara behöver ta bort det så är jag "frisk" igen. Men det stör mig att man tar så lätt på det. Det är ju något som inte stämmer och i värsta fall kan det bli mer allvarligt. 
 
Jag trodde det var en vanlig undersökning jag skulle göra, ända tills min syster ringde mig. Det var då hon pratade med mig jag blev illa till mods. Det är ett helt annat ingrepp - ja visst nu säger folk "det är ingen fara det blir bra", jag kan inte bara tänka så. Det enda jag vet nu är att förändringarna är kvar och jag har märkt symtom av det vilket jag inte tror är bra. Min syster är sjuksköterska och jag brukar ofta noja upp mig över småsaker och då har hon alltid sagt "äh de är ingen fara" och det har aldrig varit det då heller. Igår sa hon ingenting, hörde tydligt på henne att HON var orolig, det gjorde självklart mig orolig också. Det sista jag får innan jag lägger mig är att hon tycker pga symtomen jag haft ska ringa till dom för att ev få en ännu tidigare tid.
 
 
Det här är inget jag tar lätt på. Folk idag borstar bort det här från axlarna, precis som att Äh det är inget. Jag kan inte tänka så. Jag vet ingenting och för första gången i mitt liv är jag rädd att det ska vara något allvarligt. Med dom här känslorna känns det riktigt riktigt bra att jag får jobba till halv 5 idag. Vara kring barn - bättre distraktion från tankarna går nog inte att få.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback