Försvinner för några dagar.

Även om jag nu skulle vilja berätta allt som försigår i mitt liv skulle jag omöjligt kunna formulera det i ord. Allt jag vet är att det är för mycket. För mycket av allt och det i negativ bemärkning. Jag orkar inte hålla uppe leendet, orkar inte kämpa för det är precis det jag gör kring många delar i livet.  Nej det är inte synd om mig, det här är en del av livet, mitt liv iaf. Hur jag handskas med det är det enda som betyder något faktiskt. Jag mår bra men just nu har jag det också tufft och varför det är tungt är något jag inte går in på för det har jag mina nära och kära att ventilera med.
 
Just idag drar jag ur pluggen totalt. Igår kände jag att nä jag måste härifrån. Bort från allting. Alla människor som kränger mig, allt ljud, oväsen, alla krav, press, stress. Ständiga känslan att jag inte duger och är bra nog. Jag är SÅHÄR less på det. Jag orkar inte, idag faller jag isär och tillåter mig till det också. Än fast det inte har hänt något som kan ses av utomstående är det mycket som pågått det senaste året och det har gjort mig trasig, det har ruskat om mig ordentligt och jag kan inte fortsätta låtsas som allt är Ok. Det är inte ok, jag är inte ok men jag kommer bli det. Jag måste bara bort. När jag kommer hem vet jag inte. Måste få lugn och ro. 
 
 
Förhoppningsvis kommer jag hem som en ny människa med ett brett leende på läpparna och livsgnista till 1000. Snott en stor tisha av Albin och kommer dränka den med hans parfym. Han är det enda jag kommer sakna då jag åker bort. Jag är glad att han är såpass förstående som han är. Visst vill inte han att jag ska åka bort men han har alltid haft tänket "gör det du känner du måste, det som är bäst för dig." Hela åka-bort-situationen har absolut ingenting att göra med Albin. Tvekar inte en sekund på honom och jag längtar redan nu till jag får komma hem och krama om honom igen. 
 
 
 

 
 
 
 



Kommentarer
Postat av: Charlotta

Hoppas lite distans och egentid kan få dig på rätt bana igen. Känner igen mig själv så mycket i det du beskriver, hoppas du får en bra resa och att du får energin åter. Kramar

2014-10-07 @ 12:56:30
URL: http://www.charlottaholmstrom.blogg.se
Postat av: Ida Gratte

Usch då, hoppas verkligen att det blir bättre <3 styrkekramar

2014-10-11 @ 12:31:09
URL: http://idagratte.blogg.se/
Postat av: opie

Hoppas du mår bättre snart!

2014-10-11 @ 21:01:57
URL: http://nattstad.se/opie

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback