Helgavslut och massa tankar...

Haft en fantastisk helg med god mat, dryck och gott sällskap. Liten familje-helg har det allt varit :) Cissi är ju lite av min bästa vän som jag kan prata om allt med och faktiskt känner jag att jag behövt ventilera ut mycket. 
 
Ju äldre man blir desto mer lär man sig vem man är och vad man mår bra av och inte. Där jag är idag i livet, 23 år gammal och tusen frågor har jag förstått att jag måste se till att beblanda mig med folk som lyfter mig och inte försvårarar och stressar upp mig. Jämt då jag varit med Cissi och vi säger hejdå känns det lite tomt. Hon är liksom "jag". Eftersom vi vuxit upp tillsammans har vi också till stor del formats på samma sätt och därav fungerar vi 9 av 10 ggr på exakt samma sätt. Samma tankesätt, samma känslor.. Det är ett fint band vi har jag och min syster och det är något jag många gånger delat med mig av här. Jag älskar få i mitt liv men de jag älskar skulle jag ge mitt liv för och just kärleken till en syster är något alldeles speciellt. Pga en del orsaker ser jag henne som min Hjälte och det lär jag göra livet ut. Det är fint att känna sig älskad men faktiskt tycker jag om känslan att verkligen älska någon från roten av sitt hjärta mer. Det är en mäktig känsla tycker jag, att älska någon så högt att det känns fysiskt. Värme, lycka, tacksamhet.
 
Folk surrar så mycket om att ångra sin tatuering, jag tror inte man ångrar en tatuering man gjort om den verkligen betyder något. Jag har bara 2 tatueringar och de betyder lika mycket både två.
 
Denna påminner mig om vilken fantastisk tur jag har som får ha en sån fin relation till min syster och jag kan svära på att då jag är 70bast kommer jag snegla ner på handleden med ett stort leende på läpparna. 
 
 
 Kommentarer
Postat av: Spell Mink

fint skrivet!

2014-10-26 @ 20:49:10
URL: http://spellmink.blogg.se/
Postat av: AmandaB

SV; förlåt för sent svar!
Är det bra med dig? :D

MVH AmandaB

2014-10-27 @ 11:00:48
URL: http://amandablomkvists.myshowroom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback