Klarat min första chin!

Hade inte tänkt träna idag men sen blev det så ändå. Känner mig frisk idag så jag hoppas jag inte varit för snabb i svängarna nu men det kändes bra så jag tror det är ok :) baksida ben och biceps. Gick hyfsat bra. Klarade en 10 på 75kg i knäböj så förhoppningsvis kan jag börja öka men just 10reps blir fort tungt. Slutet av passet skulle jag bara testa att köra chins. Det är ju något jag har strävat efter - att klara till en början 1 chin och sen ytterligare. Jag har inte alls tränat chins vilket jag skulle gjort. Jag är lika tung nu som jag var för ett halvår sen men idag fixade jag äntligen min första riktiga chin utan hjälp. Lyckan är total!! Ja heffaklumpen fixade det till slut hon också. En chin är ingenting egentligen men för mig är det fan stort. Visst är jag kort men jag är ju också kompakt och väger en del. Ytterligare ett kvitto på att jag blivit starkare, känns helt fantastiskt. Jag som varit sjuk och allt. Där satt den eriksson!
 
 
Nu blir det en snabbdusch och sen hockey. precis slängt i mig denna, riktigt god. Tycker den är så söt med pluttarna haha.
 
 Kommentarer
Postat av: Kajsa-Stina

Jag har aldrig testat chins innan. Det får man ta att prova då jag är i balans för att få träna! :)
Skönt att du börjar må bättre så du kan komma igång med tärningen igen. Hoppas inte du bara kom igång för fort så du förvärrar förkylningen :(

sv: Okej! Nej jag har inte länkat den ännu hehe. Får se när jag vågar mig på det :)

Visst är uggs fina! Tycker också dem längst ner var fina! Ska absolut köpa mig ett par :)

2014-10-15 @ 10:06:53
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Flisan

Sv: haha okej :P
Allt bra idag? :)

2014-10-15 @ 12:27:50
URL: http://fbb.blogg.se
Postat av: ♀ THE REVOLT ♀

Bra jobbat!^^

2014-10-15 @ 12:46:11
URL: http://TheRevolt.blogg.se
Postat av: Emmy

sv;
Det händer ibland, någon gång årligen tror jag att det är tjejkväll här på stan hihi. Den är rätt liten men då är det nästan lite extra roligt när något sådant arrangeras :D

2014-10-15 @ 16:21:38
URL: http://eeemmylam.blogg.se
Postat av: Emmy

Den baren ser ut och verkar ju god! Gratulerar över den prestationen förresten, grymt att få se att man har blivit starkare.

2014-10-15 @ 16:22:41
URL: http://eeemmylam.blogg.se
Postat av: Selina

Härligt!

2014-10-15 @ 17:04:15
URL: http://seliiinaa.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback