Lose your mind - Find your soul.

Imorse fick jag en snilleidé som säkerligen inte kommer hända nu men någon gång. Jag vill göra som Loreen gjorde. Åka bort typ en vecka. Skärma av ALLT. mobil, dator, tv, musik - MÄNNISKOR. Bara vara med sig själv i en vecka, prata med sig själv, tänka ensam, ja bara vara med sig själv. Jag tror det skulle göra mig mycket nytta! Var finns sånt? vet inte ens vad man kallar det. Andra skulle få panik av ens tanken att låsa ute allt i en vecka men inte jag. Skönt känner jag. Tror jag skulle komma fram till mycket under den tiden. 
 
 
Vet mer eller mindre varför jag kan bli så jobbigt deppig och bitter över där jag är idag. Jag är till 110% säker på att det är menat att min själ ska vara någonstans den inte är nu. Jag har inte hittat "hem" och jag tror också det är därför jag blir så less och deprimerad då jag inte får den stimulansen. Känner hur hela jag vill explodera ut och få utlopp för allt jag känner i något som verkligen är "jag", men vad är "jag", vad är "mitt"? Nu då jag funnit min sanna kärlek är mitt mål i livet att hitta där jag ska vara. Jag vill exempelvis ha ett jobb där jag känner YES det här är jag, det här definierar mig, här ska jag vara - här är jag i mitt esse. Dit vill jag och dit ska jag banne mig ah.
 
 
 
"Find a place to calm your soul and recharge each and everyday
and then find some time to be still and listen to your inner voice leading your way."
 Kommentarer
Postat av: My

Känner igen mig så sjukt i det du skriver här, skulle också behöva åka iväg, skärma av allt och vara för mig själv en vecka eller två. Bara hitta tillbaka till mig själv och se något annat.

2014-10-03 @ 16:11:11
URL: http://fromdepptopepp.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback