Ryggknäckning

Kom precis hem efter att ha knäckt ryggen. Tycker det är kul att göra det. Av någon konstig anledning tycker jag aldrig det gör ont vilket är väldigt underligt då jag är den vekaste som finns när det gäller smärtgränser och dylikt :P Han jag knäcker mig hos är också övertrevlig och sådär lätt att prata med, älskar såna människor! Man liksom är bara sig själv än fast man inte känner personen i fråga, inga konstigheter. Allt är bekvämt liksom. Det är faktiskt få människor som utstrålar den energin men han är en av dom och tror det är därför jag tycker om att gå dit så mycket :P Behandlingen gick bra och det gjorde inte ont. Han fick bukt med ländryggen och höften. De ba small till där ett tag. Tycker om då det smäller och knakar i kroppen då man går till en sån där. Det känns som att saker och ting hamnar på sin plats då :P 
 
Fått order om att dricka mycket vatten och frågade om jag kunde träna. Hade antingen tänkt köra underkropps-passet eller springa. Så säger han "ja det får du men du får inte köra ben och du får heller inte springa." Valmöjligheterna blev få. Ska iaf gå ut på en promenad för det var Ok. :)
 
Musik för mig är lite av en frizon. Lyssnar alltid på musik, egentligen var jag än är.. Till bussen, på gymmet, hemma, ja det är musik nästan hela tiden och då jag är ute och går och har musik i öronen försvinner allt annat för mig. Det är lite som terapi för mig. Jag blir lätt påverkad av musik - melodi och text likaså. Jag får alltså utlopp för mycket jag känner. Ilska, frustration, glädje, frihet, sorg, utan att behöva göra något annat än att lyssna lättar jag på hjärtat mycket med hjälp av just musik. 
 
 
 Kommentarer
Postat av: kaffehörnan

Hur har de gått

2014-10-30 @ 00:14:31
URL: http://www.kaffehornan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback