SjusovarN

Sov sjukt länge idag för att vara jag. Albin har varit uppe 2 timmar - säger han, jag tror han överdriver rätt bra med sina "2timmar" ;) Menmen. Ska få i mig frukost, en kopp rivet osv. Har lust att hälsa på kattis idag, hon har varit på ett möte som jag också var på för ett tag sen. Medialt möte. Sägs alltid så intressanta och kloka saker på såna så jag är ivrig att få höra!!!! Vädret ser trist ut. Skulle gå ut och gå nu på morgonen men det känns bara drygt i detta väder. Frukost och kaffe låter helt klart bättre :)
 
 
 
Min grabb som jag är så stolt över. Hans kropp är i mina ögon allt jag någonsin velat ha. Stabil, stark, manlig. En sån där famn man känner att vem eller vad som helst kan komma jag är trygg här.
 
Han ser upp till riktiga bodybuilders - sånt som jag inte ser upp till osv. Han vill få sexpack - jag har aldrig varit ett fan av just sexpack. Men det handlar inte om vad JAG tycker är snyggt och inte. Det är hans kropp, hans mål och därför stöttar jag honom i allt. Jag har fått det från min familj helt klart. Vi har alltid varit stöttande mot varandra oavsett vad vi valt hålla på med. Det är en fin egenskap som verkligen blivit sällsynt tycker jag. Folk idag har svårt att bara släppa på sitt egna tänk och tyckande och bara stötta någon som tycker något helt annat. partner, familj, vänner tycker jag alltid ska hålla ihop. Man ska inte klanka ner på varandra för man vill olika, man ska höja varandra till skyarna. Försöker jämt visa Albin att han gör det bra och är duktig för jag tror helt ärligt inte han själv vet hur duktig han egentligen är.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback