Whatever is good for your soul - do that.

Utövade minfulness ikväll igen.. Försöker verkligen hålla fast vid det här. Träna så ofta jag kan. Som jag nämnt innan har jag alltid vetat att jag på något sätt ska syssla med sånt. Tror jag vinner mycket på det - dels på lugnet det ger men också mer i andligt syfte. Ni som läst här regelbundet har nog förstått att jag är ganska "andlig" av mig. Tycker om ämnen som handlar om det och är väldigt troende och därav väldigt öppen. Det här är något jag vill utveckla men som jag inte gjort hittils pga rädslor. Inte rädd för att jag ska se saker eller dylikt utan rädd att jag inte ska lyckas. Är inte redo för det, än. Jag vet med säkerhet att jag kommer utveckla den här sidan av mig, tror att det mer eller mindre är till viss del meningen med mitt liv.
 
Jag har en storasyster som är lika intresserad av det här som jag. Hon är också väldigt öppen och "andlig" av sig. Hon ville ha med mig på en kurs inom detta men då jag inte känner mig redo sa jag nej men om några år lär jag säkert gå massa kurser om sånt här och då lär hon nog vara vid min sida :) Redan nu än fast jag bara testat mindfulness ca 4-5 gånger känner jag tydligt att jag mår så bra av det. Jag blir som lätt på något sätt, glad, känns som jag är "hemma".. Jag kan inte förklara det i ord så bra men det känns som jag är på rätt stig. Skön känsla så förhoppningsvis fortsätter jag :)
 

 
 
 
 Kommentarer
Postat av: meh.blo.gg

Jag är tyvärr lite för rastlös för att njuta av Mindfulness :-)

2014-10-19 @ 20:25:40
URL: http://meh.blo.gg/
Postat av: Erika

Vad härligt att du hittat något som passar för dig :)

2014-10-19 @ 22:12:16
URL: http://icanpikan.blogg.se
Postat av: Kajsa-Stina

Jag h ar aldrig testat på minfulness innan. Men man kanske skulle göra det :)

sv: Okej! Jag ska kika in på Din sko och se om dem har några men det lär dem ju säkert ha. Om inte annat så kommer det väl ut i affärerna snart :) Jag vet inte riktigt vilken färg jag vill ha. Tycker det finns så många fina. Men bland annat bruna, gråa, svarta. Ja finns många fina :)

Vad härligt att det är bra med dig! Så skönt med ett träningspass också och att sola på det. Det är ju bara för härligt :) Med mig är det också bra tack! Har inga direkta planer för dagen faktiskt utan får se vad jag gör av den helt enkelt :)

2014-10-20 @ 09:03:57
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback