Bästa passet på länge!

Hög på mitt befintliga lyckorus. Passet gick riktigt bra, jag hade kul trots att det var jobbigt :) Känns så bra idag! Har blivit frälst i en ny övning som verkligen nyper åt skinkorna, haha! Lite klurig att få till men den tar bra. 15 reps som aldrig varit min grej var ovanligt roligt idag. Är ju en klassisk 8-repsare så det blir nästan det dubbla = mer uthållighet och lättare vikter. Men kul, känns verkligen bara bra just nu :) Det är det här jag vill få ut av min träning. Givetvis har jag mina fysiska mål och jag är inte nöjd hur jag ser ut - men det psykiska slår verkligen allt. Glädjen jag får från just såna här pass är oslagbart och faktiskt spelar det ingen roll att jag nu känner mig som en pösmunk fysiskt. Mår bra i själen!
 
 
 Kommentarer
Postat av: LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Svar: Oftast äter jag inte lunch, så jag klarar mig ganska bra ändå. Just nu gör jag inte så mycket om dagarna, men jag brukar äta ute ibland eller göra smoothie eller köpa med en måltidsbar. Jag äter som sagt inte lunch särskilt ofta. :)

2014-09-15 @ 21:26:50
URL: http://babustylee.webblogg.se
Postat av: fashion

Bra bild! :D

2014-09-15 @ 21:47:59
URL: http://nattstad.se/fashioninspiration
Postat av: Kajsa-Stina

Vad skönt att det går din väg på träningen. Det är så otroligt skönt och roligt när man har en bra period i det :)

sv: Ja nu är hösten verkligen på intågande. Dags att ta fram vinterjackan och börja tända massa ljus och gosa upp sig i soffan :) Mums med yoghurt/kvarg med müsli och hallon!

Åh jag hoppas verkligen på det. Jag ska fundera lite hur jag ska göra med det. Men det lutar åt att jag kommer att länka den :) Skulle nog vara bra för dom att få en inblick hur det är att leva med detta liksom.
Hoppas du hade en fin kväll igår och att du får en toppendag idag :)

2014-09-16 @ 09:15:34
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback