Fredag och mardrömmar.

Jag som tycker mig vara duktig på att tolka mina drömmar. Drömmar för mig är det omedvetna som försöker säga något - speciellt de hemska drömmarna. Men nattens drömmar har vart så sjuka, är helt förvirrad på  morgonen... Först är jag utklädd till en mänsklig tingeling, sen springer jag runt huset och gömmer mig för ingen. Jag gör det för kul liksom. Sen kommer en random tjej in, vi börjar bråka, jag dunkar hennes huvud mot en dörr och hon dör. ?! Värsta är att jag inte brydde mig heller. Det var som Jahapp där försvann hon. Sen hoppar på stora pelare där jag faller minst 100m per gång. Klamrar mig fast på ryggen på en gammal klasskamrat. Vi faller men vi landar alltid på pelaren. Under oss är det 1000 får och getter som är helt galna. Ja det här är första gången jag verkligen inte kan koppla någonting till det verkliga livet. :P 
 
Vaknat för en stund sen, sitter och ska få i mig frukost. Känns bättre i magen idag men frukost har jag alltid haft lättast för att äta. Får se hur dagen blir sen. Jobbar på dagis från 12:30-17:30.
 
Hallonsmoothie till frukost :) Rätt syrlig då jag inte har banan i. Gott, fräsht :)
 Kommentarer
Postat av: Flisan

Sv: ja verkligen :)
Nej det har jag faktiskt aldrig gjort :P

2014-09-19 @ 09:16:49
URL: http://fbb.blogg.se
Postat av: MADDISENJ.SE

Usch för mardrömmar! Själv har jag drömt massa konstigt i natt, inte mardrömmar men stressande drömmar, så sov sådär. Hoppas du får en fin fredag!

2014-09-19 @ 10:52:58
URL: http://maddisenj.se
Postat av: Erika

Vilka märkliga drömmar :P

sv. Ja pluggar till förskollärare :)

2014-09-19 @ 19:12:00
URL: http://icanpikan.blogg.se
Postat av: Selina

Ser gott ut!

2014-09-20 @ 13:36:00
URL: http://seliiinaa.devote.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback