It's not the size of the dog in the fight - It's the size of the fight in the dog.

En svag-dag rakt igenom. Nämnde ju mitt jobbiga m at-problem. Vart så hela dagen. Samtidigt som jag kämpat med att få i mig mat pga spykänslor av blotta tanken av mat har jag känt mig så sjukt energifattig. En jobbig dag bara. Vart extremt grinig, irriterad, frustrerad och i hela härvan besviken på mig själv pga diverse orsaker. Riktig pissdag faktiskt om jag får säga det själv. Kom hem klockan 18 idag och faceplanta sängen och var helt knäckt. Träning idag och till råga på allt säger albin att han inte kan träna idag för han vart hos sjukgymnast. Gjorde mig ännu mer grinig. Säger ofta att jag inte vill ha smicker/pepp från andra för jag har alltid krigat för mig själv men jag är ju också bara människa. Just idag hade jag behövt 14324532 varma ord, stöd, bara få höra att jag räcker, jag gör det bra. Men istället för att fiska smicker tog jag mig i kragen och slet arslet till gymmet ändå. 
 
Framsida lår och axlar idag. Passet gick BRA trots mitt humör och svaghet i kroppen. Riktigt bra faktiskt. Är riktigt jävla nöjd över mig själv nu. 
 
 
Tränat på gamla gymmet hela veckan. Tusen gånger bättre än nya faktiskt. Det gamla är mer mys-känsla. Det är också mer privat. Det nya känns mer snobbigt faktiskt. Många "show-off's" där. Är mer för gamla, man är för sig själv och syns inte så mycket.


 
 
 
 
 
 
 Kommentarer
Postat av: Annica

Nä gjort slut vill jag nog inte kalla det....HAN har inte hört av sig på 2 veckor o han svarar inte på mina meddelanden :( Antingen är det hans sätt att dumpa mig på eller så e han upptagen med något som gör att han inte pallar ha kontakt....fattar inte och jag hatar tystnad. Mår inge bra alls :(

2014-09-19 @ 12:38:08
URL: http://annicaj73.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback