Leave it all in the gym.

Skulle egentligen köra intervall idag men alltså det känns inte bra.. Livrädd att gårdagens cellprov skadat mig invärtes, jag är nojig till tusen och kommer säkerligen jaga upp mig över precis allt idag. Min värsta fara är att jag måste in till sjukan igen, helt ärligt klarar jag inte det psykiskt. Förhoppningsvis känns allt bra ikväll.
 
 
Ska iaf gå till gymmet men inte för kondition, det får jag ta nån annan dag i veckan. Har tänkt träna ben idag - brukar försöka köra benträningen då albin inte är med för han har en tendens att alltid skjuta på de passen :P Har inte så mycket mer att säga... Träningen är inte så rolig för tillfället och jag vet egentligen inte varför. Hjärnan är inte där, jag tänker för mycket på allt annat och det förstör faktiskt det roliga lite. Förhoppningsvis kommer en förändring snart, känns som jag behöver det, lite av en nystart. 
 
 
Hoppas på ett bra pass. Bra pass för mig är då jag helt försvinner i musiken men ändå har fokus på det jag gör.  Musik för mig är balsam för själen. Utan musik skulle jag nog faktiskt bli rätt deprimerad.
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback