Matlådor.

Gjorde en hel del matlådor nu på kvällen. Varför gör man inte det egentligen? Jag tror det beror på lathet - för det har det gjort för mig ;) Man orkar inte. Tänker alltid äh jag tar det då det kommer. Så smidigt att ha mat att bara ta fram - färdig men ändå bra mat. Känns bra att fylla frysen nu. Nu ska jag väl i vanlig ordning dra igång en film eller så :)
 

 
 Kommentarer
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Matlådor är smart, men vi har så liten frys så om jag lagar matlådor finns det knappt plats för något annat, sen måste man ju göra lite olika rätter för det är ju tråkigt att äta samma hela tiden:(

2014-09-14 @ 20:22:33
URL: http://sessie.se
Postat av: Kajsa-Stina

Det är så behändigt med matlådor. Men jag tycker att min fantasi börjar tryta emellanåt haha :( Men du lagat ser ju jättegott ut :)

sv: Hoppas du inte blir sjuk. Så jobbigt att vara det. Var det hela förra veckan och förr förra. Blä..
Hade en ganska dålig dag förut idag. Jag som brukar vara så positiv o glad kände mig lite nere förut.. Har ingen aning om varför men det är väl så ibland bara att man känner sig allmänt nere. Men nu är det bättre tackolov :)
Ikväll ska jag bara ta de lugnt framför tvn. Imorgon ska jag in på sjukhuset en sväng, och på dan kanske jag träffar en kompis. Vad ska du hitta på imorgon? :)

2014-09-14 @ 20:38:22
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Matlådor är riktigt smart! Jag använder dock aldrig det. Någonsin... men kommer nog göra det när jag får jobb eller praktik :)

2014-09-14 @ 21:21:14
URL: http://babustylee.webblogg.se
Postat av: fashion

Gott! :D

2014-09-14 @ 21:28:17
URL: http://nattstad.se/fashioninspiration

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback