My Boost och benträning.

Slutade 15:00 idag, käkade middag och gick till gymmet. Direkt då jag kom kände jag mig sjukt seg och ofokuserad. Då kom jag på att jag hade tillräckligt med Drops för att få en My Boost gratis, sagt och gjort hämtade jag ut en och den drycken är nog den enda som ger mig en energikick faktiskt. Svingod är den också! :) Sen är det lite så, gratis är ofta gott ;)
 
Benträningen gick helt ok. Körde utfall, raka marklyft, insida/utsidalår-maskiner benböj i smithen och sumosquats. Kör fortfarande med lätta vikter och försöker få ett bra djup men testade att lasta på lite tyngre idag också. Hade kört 3 set vanliga benböj och 3 set sumosquat så benen var väl inte i tiptop läge men. lastade på så vikten landade på ca 80 kg inkl smithen. Kändes att det va längesen jag lastade på tyngre vikter. Var inte alls van den vikten men jag har ju lagt "tunga" benträningen i just benböj på hyllan lite för att bli bättre på djupet så ja, med tanke på det kändes det väl ungefär som jag trodde :P Avslutade passet med 3stationer med viktskiva och även mage. Ett helt okej pass :) Precis tryckt en bar och ska städa upp lite här hemma.
 
 
stört god!!
 
Nytt till träningen. Svinsnygg om ni frågar mig. Ur Gina Tricots nyaste sportkollektion som jag skulle säga håller temat; ROSA! 
 
 Kommentarer
Postat av: MATILDA

Åh rosa, perfekt för mig! Ska verkligen kika :)

2014-09-04 @ 20:05:01
URL: http://matildays.se
Postat av: Jennifer

Sv: det är aldrig försent för en resa :) jag som brukar må sämre på höstarna måste åka utomlands varje höst, så antagligen blir det en resa till kanske november :)

2014-09-06 @ 08:36:18
URL: http://jeennifeera.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback