Promenad.

Blev att jag lunchade med mamma idag. Av nån konstig anledning har jag inte varit hungrig idag - men jag har ju givetvis ätit. Ni vet många säger "jag har varit sjuk och tappat 3kg!" Det är något som ALDRIG händer mig för jag tvingar alltid mig själv att äta. Sen är jag en sån som sällan lyssnar på mättnadskänslorna vilket är negativt - det gör att jag kan frossa saker utan att jag egentligen är hungrig. Helt ärligt tror jag jag tänker för mycket på mat :P Men mat för mig har alltid varit ett "roligt" tidsfördriv. Min "mategenskap" är positivt på så sätt att jag aldrig skulle kunna svälta mig själv eller sluta äta som då man är sjuk ex - men också negativt då jag kan frossa utan att stanna upp och känna efter om jag är mätt eller inte. Jaja.
 
Var ute på en prommis nyss. Gick ca 1 timma. SJUKT varmt ute!! gick bara i linne :) Var en skön promenad för jag hade mycket att tänka på så det känns skönt :) Nu ska jag slå igång nån serie eller så. 
 
 
 
 
 Kommentarer
Postat av: Katta

Hej! Fin blogg du har :). Kolla gärna in min blogg om du vill :). Kram.

2014-09-10 @ 17:14:43
URL: http://shettisdrottning.blogg.se
Postat av: Emmy

sv;
Simning är väldigt tråkigt om man inte använder olika redskap och har ett "tema" var träning, men jag tycker det är segt utan simtränare eller sällskap också, så jag förstår att det kan vara så för vem som helst :) Det är ju trots allt grym träning!

2014-09-11 @ 01:00:31
URL: http://eeemmylam.blogg.se
Postat av: Julia Müller-Sandvik

sv: fast det är ju ganska enkelt! Det är ju bara att inte köpa det onyttiga :P Precis som det är ganska lätt för mig att bara BÖRJA gå till gymmet. Det är ju bara att gå dit, be om hjälp och göra sitt tills det sitter! ;P Många gör saker alldeles för komplicerade tycker jag :P

2014-09-11 @ 07:06:45
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback