Riktigt hållkäften-pass

 
Idag bröt jag ihop. På riktigt. Tårarna sprutade och jag ville lägga mig på golvet och sparka som en bebis. Varför då? Träningen har ju varit så rolig på slutet, har mått bra psykiskt men idag fick jag ett bakslag... Jag kan hata min kropp lite nu och då och det är det jag jobbar med. Jag har insett att för att må bra behöver jag träna men jag måste sluta lägga det fysiska som mål i det hela. Jag mår bra i själen då jag får träna men det är då jag blandar in för mycket fysiska tankar i det jag börjar hata mig själv. Ja, så är det faktiskt. Jag vill älska mig själv såsom jag ser ut. Jag vill inte behöva gå ner 10kg eller lägga på mig massa muskler för att se mig i spegeln och känna mig vacker. Jag försöker jobba på det psykiska väldigt mycket men nu och då faller jag tillbaka till alla elaka tankar. Alla komplex, hur dålig jag är, ful, tjock, värdelös. Ja jag tror alla har såna stunder och tyvärr har jag de alltför ofta. På slutet har det blivit bättre men idag var jag på noll igen. Inget jag gör duger, spelar ingen roll jag skiter i det här - tänket ekade i mitt huvud. 
 
____________________________________
 
Sen slutade det med att jag blev förbannad på mig själv, slet på mig mina träningsskor med tårar i ögonen och svordommar som bara vällde ur käften på mig. Kom till gymmet, pluggade in mp3n och sen stängde jag av allt. Sjukt bra pass! framsida lår och axlar. Min frustration kunde jag omvandla till något positivt idag. 
 
 
Här är en anledning till varför jag aldrig skulle kunna vara en nätt ballerina. Jag har nacke som en tjur och det är medfött. Inget jag tränat till, inget mål jag haft för jag har aldrig tyckt det vart en snygg tjejgrej. Givet ser jag inte ut såhär i normala fall, herregud då skulle jag vara känd som öviks pitbull. Men idag efter några axelövningar la albin märke till nacken då jag spände mig. Faktiskt har jag hellre min tjurnacke än att vara vek som en fågelunge. 
 
För att klargöra till alla dömmande människor som spyr på styrketräning och har idealet att TJEJER SKA VA SMAL O NÄTT: Nej jag vill inte se ut som hulken, nej jag tränar inte för att bli "biff" jag tränar för att bli stark och må bra.  Idag tänker jag på pappa, då alla andra kan vara så sjukt dömmande och nedlåtande vet jag att han skulle vara stolt. Han har alltid sett mig som "stark" och än fast jag aldrig riktigt känt jag kunnat leva upp till det värmer det alltid mitt hjärta i såna här lägen.
 
 
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback