Sjukhusbesök.

Ska till sjukhuset nu på morgonen för jag fick besked om att jag har cellförändringar. Tror det är många som har det men man vill ju inte ta för givet att det inte är något allvarligt. Jag har insett att jag har en sjukhusfobi... Har alltid varit känslig för blod och nålar. Värsta jag vet. Då jag tagit mycket blodprov har jag ofta blivit svimfärdig just därför. Men har kommit fram till att jag utformat någon sjukt psykisk fobi mot hela vistelsen.. Miljön på sjukhus påverkar mig på något konstigt sätt... Då jag var på vårdcentralen sist för mitt finger var då jag insåg hur allvarligt det egentligen blivit med denna fobi :P Det var inget blod, det gjorde inte ont, inte nålar eller något. Då sköterskan bara ska lägga ett förband runt mitt finger blir hela jag kallsvettig, börjar se svarta prickar och känner hur hela jag är på väg att svimma... Resulterade som vanligt i att sköterskan säger "du ser lite blek ut, du ska nog sitta ner ett tag!" 
 
 
Mår så sjukt dåligt då jag är där och det spelar längre ingen roll om smärta, blod eller nålar är inblandade. Bara miljön får mig att bli svimfärdig. Så hur detta idag kommer gå vet jag inte. De ska ju i princip ta en bit av mig om jag inte fattat fel. Antagligen lär jag panikgråta innan bara för jag tycker det är så obehagligt och sen lär jag hamna i nu-svimmar-jag-läget. Det är hemskt. Fruktansvärt. För andra är sånt här en bagatell men det här är det absolut värsta jag vet. Då jag bara skulle läsa om det här började jag gråta för jag gruvar mig så fruktansvärt för att göra det. 
 
 
Som stöd har jag självklart mamma med mig. hon vet hur mycket jag hatar sjukhus och allt som har med det att göra så hon ska följa med mig och direkt efter ska vi äta. Det är ju bara att förvarna innan att jag antagligen kommer gråta som en töntig bebis och att hon inte ska låta mig ställa mig upp direkt efter för då lär jag faceplanta golvet. Usch.Låt denna dag vara över......
 
 Kommentarer
Postat av: Annica

Hoppas det går bra på sjukan och att cellförändringarna är godartade och att de får bort det. Bra att du har koll och går och kollar dig trots din fobi. Sluta aldrig kolla efter cellförändringar, det räddar liv.
Kram

2014-09-08 @ 10:08:38
URL: http://annicaj73.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback