styrke/konditions-test.

Vaknade morgonen med en enorm besvikelse. Den där känslan då hur man än vrider och vänder på saker och ting kommer man bara fram till en sak; man är otillräcklig, misslyckad. Få saker gör mig lika förbannad som då jag sviker mig själv.. Tog mig iaf ut på en timmas morgonprommis. Käkade frukost och sen blev det gymmet för styrke/konditionstest nr 2. Har ju gjort ett för två veckor sedan och nu var det dags igen. Helvete vad svag jag är! Blir uppriktigt förbannad spec. på marklyft. Det är pinsamt hur klen jag är. Jaja, jag lyckades iaf bräcka mig själv i alla övningar sen sist. 
 

70kg benböj, på tok för lite men så är det.
 
Hantelrodd som jag vill förbättras i. Väldigt konstigt att jag är starkare på vänster sida än höger just i denna övning. 
 
_____________________________
 
 
 Kommentarer
Postat av: Flisan

sv: skönt ja samma här :)
javisst e den :D

2014-09-28 @ 18:51:42
URL: http://fbb.blogg.se
Postat av: Kajsa-Stina

Det är så jobbigt när man vaknar med den känslan när man känner sig misslyckad och otillräcklig. Usch för den känslan. Men jag beundrar dig som tränar så mycket och är så aktiv. Var får du all motivation och ork ifrån? :)

sv: Ni var värda att få komma bort och bo på hotell. Så mysigt är det ju! Nånting man bör göra oftare.
Jag har inte gjort nån privat blogg ännu men funderar som sagt om jag ska länka denna jag har nu på facebook. Kanske att det blir så ändå :)

2014-09-28 @ 20:16:20
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Erika

Tänk inte så! Du duger som du är :)

2014-09-28 @ 21:23:50
URL: http://icanpikan.blogg.se
Postat av: Julia Müller-Sandvik

sv: Jaha, jag är ju tusen gånger svagare än du i alla fall, så det är då inget att längta till. Längta efter att må bra och känna sig duktig för det man klarar istället för att vara förbannad för det man inte ännu klarar. Det är ju därför man tränar, för att puscha sig.

2014-09-29 @ 06:02:15
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Postat av: MATILDA ROSQVIST

Grym är du! Älskar det orange :D

2014-09-29 @ 10:41:12
URL: http://matildays.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback