"We meet thousands of people and none of them really touch us until you meet that one."

 
Än idag vet jag att det inte var en slump att han dök upp från ingenstans. Det här är en del av meningen med mitt liv, att dela det med denna fina kille. Jag är ofta realistisk och vet att ingen vet vad som kommer ske i framtiden men just idag, just nu skulle jag inte tveka en sekund om någon frågade. Här är han jag ska gifta mig med, skaffa barn med, skapa en framtid med. Att känna de känslorna i hjärtat ger mig ett lugn jag aldrig tidigare känt.
 
Trots att vi för längesen passerat nykär-gränsen känner jag tydligt att det är han jag ska, vill och är menad att älska. Alla bitar i livet är inte på plats, många frågetecken, en del motgångar - men så länge vi har varandra vet jag att allt blir bra. Jag är lycklig här och varenda gång jag fått smaka på jobbiga motgångar försöker jag hålla huvudet högt och verkligen hålla hårt i det vi har för det vi har är sällsynt.  Ett band jag inte kan förklara i ord men som jag hoppas alla andra också får känna med någon de älskar. Det absolut bästa med oss är att vi skrattar mestadels av tiden vi spenderar med varandra. Ja, det är som att jag fått min livs kärlek och bästa vän i ett. Ren och skär lycka. 
 
 
 
Aldrig blivit så älskad av någon så mycket som jag blir idag. Helt klart killen med det största hjärtat jag någonsin känt. <3
 
 
 Kommentarer
Postat av: Ebba

Åh :') Vad fint

2014-09-30 @ 19:34:47
URL: http://www.ebbaignell.blo.gg
Postat av: Erika

ÅH så härligt :) Känner likadant med min kille, han är den jag ska spendera hela livet med.

sv. Nej snickers med peanut butter finns inte här, köpte den i en butik som tar in sådant från utlandet :)

2014-09-30 @ 19:57:39
URL: http://icanpikan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback