Bikinis och den där jävla ångesten.

Idag testade jag bikinis. Varje år får jag ångest för skiten. Tror inte heller jag är ensam. Jag hatar att må dåligt över något så löjligt som utseende. Det betyder ju för fan ingenting . Att jag tränar regelbundet har blivit helt och hållet för det är en del av den jag är men också för jag mår bra då. Jag skulle klassa mig som hälsosam för det är jag TROTS att jag kan trycka kakor utan dess like, TROTS att jag inte går på någon diet eller bara äter nyttigt 24/7.  Jag orkar inte gräva ner mig i fysiska mål för det innebär att jag skulle behöva uppoffra så mycket på kost-delen och problemet ligger just där.. Jag kan om jag vill - men jag vill ju inte. Jag har haft en kropp med mindre fett, en mage som jag varit helt Ok-nöjd med. Men gränserna jag satte för mig själv gav ångest. Vad är livet värt egentligen..? Visst skulle jag också kunna kämpa som ett as till en "fit" kropp men jag vill ju inte? Jag vill snarare ändra det psykiska. Vara nöjd med den kropp jag har, träna för det är KUL, äta bra mat men ändå sånt som är mindre bra bara för att känna att man lever. Hela fitnessvärlden får mig att bli raka motsatsen. Kul att leva på sallad för vad? en snygg mage? Jag tar avstånd från alla som förespråkar beachbody hit och dit, man ska väga maten, man ska räkna kalorier, man ska inte äta det ena och det andra. LEV för i helvete, lite så känner jag. Jag har alltid skämts över min kropp och jag är så äckligt less på det. Visst har jag hull lite varstans men jag är stark, jag är tränad och jag inser jag måste intala mig det oftare. 
 
 
Planen för denna sommar är att gå i bikini och omvandla alla negativa tankar till raka motsatsen. DET är ju en bra mycket bättre utmaning än alla urlöjliga "beach workout challenge" som råder på instagram. Det är något vi alla borde träna på. Dra på sig en bikini redan nu, då man är sådär härligt blek och livlös. Se sig i spegeln och inte vilja krossa glaset utan istället acceptera och framförallt uppskatta den kropp man har. 
_________________________________________
 
 
 
 
 
 
 Kommentarer
Postat av: Skogsraah ☾

Har skrivit många inlägg om kroppsångest på senaste... Du borde titta in! Jag har precis de problemen du har. Det är jättetråkigt att vi ska behöva fokusera på det.

Styrkekramar! Ha på dig PRECIS den bikinin du vill :) Alla kroppar ser olika ut!

2015-04-22 @ 12:40:09
URL: http://skogsraah.blogg.se
Postat av: Erika

Tänker som dig, att man ska leva. Förstår mig inte på alla som verkligen går all in, räknar kalorier osv.. NÄ, var nöjd med dig själv :) Jag har slutat bry mig över vad andra tycker, så länge jag är nöjd med min kropp!

2015-04-22 @ 16:50:47
URL: http://icanpikan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback