Föddes utan tålamod.

Gick bra på vårdcentralen idag. Sist jag kollade mitt blodtryck var det katastrofalt lågt av någon anledning jag inte fick svar på... Men idag var alla resultat bra. Skönt! Därefter gick jag till pappa för att hjälpa han med en ny mobil han köpt. Alltså jag satt 1,5 timma med den där jävla skiten och jag fixade det aldrig. Brinner av totalt för sånt där. Har sämst tålamod och blir riktigt jävla förbannad då allt jävlas. Jag satt mest och svor och var svinförbannad för skiten vägrade funka.. Albin ska åka dit ikväll för att fixa, han är ju lugnet själv då det gäller sånt där, en egenskap jag verkligen inte besitter! Jaja.
 
Blev efter det blev det ett benpass på gymmet men gick halvdant. Känns inte som jag har någon energi i kroppen och vet inte varför. Ska knåpa ihop någon middag sen ska jag och Albin åka och handla och jag ska städa lyan osv...
 
 
 
På tal om något annat. Jag har aldrig gillat färgen gul, tycker inte jag som blondin passar i det MEN denna bikiniöverdel och blus är så jäkla snygga. Hoppas vi får in dom här i övik!!! 
 
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback