Valborg.

Kom hem rätt sent igår. Mobiljäveln vägrade fungera dessutom. Jaja. Som alltid då jag åker hem till föräldrarna går jag på upptäcktsfärd. Hittar alltid grejer jag glömt bort. Hittade bland annat kärleksbrev för typ 5 år sedan. Förtränger man bara sånt eller? Jag har inget minne av 9 av 10 grejer jag hittar i det huset alltså :P 
 
Idag skulle jag träna men det känns som min kropp går på sparlåga.  Kände av det tydligt på gårdagens pass så skippar träningen idag. Ska iaf till stan för jag måste köpa ny hudkräm och lite sånt. Och det är ju VALBORG Idag. Några av Albins kompisar ska komma hit ikväll. Vid såna här "högtider" saknar jag verkligen mina vänner.. Jag har alltid haft få nära vänner och nu bor nästintill alla i andra städer.. Ledsamt.
 
 
Saknar 2012. Året jag i princip stängde av alla känslor, killar var bara något kul. Fick aldrig känslor, antagligen för jag medvetet stängt av hjärtat. Struntade i rätt mycket. Jag som alltid haft såna känslor och tankar stängde av precis allt. Livet var en fest och fan vad kul jag hade. Träffade mycket nytt folk, festade rätt frekvent. Trots att jag kände mig ensam emellanåt var jag så jävla hög på livet. Bästa året i mitt liv för att vara helt ärlig.
 
 
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback