Förstår inte hur man inte kan förstå.

 
 
Värsta jag vet är att ge respekt och förståelse för någon annan men inte få tillbaka desamma. Det är fel. Men jag har kommit fram till att det är väldigt få som besitter egenskapen att förstå en annan människa trots att han/hon tycker/tänker/känner raka motsatsen till en själv. Jag tycker jag har den egenskapen och den är jag riktigt stolt över för den är så jävla sällsynt idag.
 
Problemet som uppstår är då folk anser att man är FEL, KONSTIG eller dylikt för man tycker raka motsatsen till han/hon. Det tål jag inte. Jag har upplevt många gånger hur man tycker jag är knäpp eller fel för jag inte tycker om vissa saker eller gör på ett visst sätt. Det gör mig ledsen men faktiskt mest råförbannad för det är så fult. Det är så fruktansvärt fult att klanka ner på en annan människa på det sättet. Då folk mer eller mindre bestämmer vad som är rätt och inte. Att om du inte tycker som jag är du fan dum i huvudet. Jag hatar det beteendet och jag kommer aldrig någonsin uppfostra mina framtida barn att bli så. 
 
___________________________________
 
Känner mig irriterad idag. Den här veckan är inte bra för mig. Jag vet inte varför, vet bara att jag känner mig sjukt förbannad, deprimerad, samtidigt som jag vill lägga mig i fosterställning och gråta sönder hela denna dag. Hoppas ni har en bättre dag än så iaf!
 
 
 Kommentarer
Postat av: bookofems.blogg.se

skulle inte kunnat säga det bättre själv!! <3

2015-08-27 @ 16:56:13
URL: http://bookofems.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback