Kass hälsa.

Nåt är fel på mig. Förut var jag alltid ute och gick morgonpromenader i hyfsad tid. Idag då jag vaknar är jag död. Alltså totalt död och det känns som jag inte ens orkar kliva upp. Så har jag haft det i flera månader. Vad fan är felet? Utöver det hinner jag ju aldrig heller komma in i min träningsrutin för jag blir sjuk hela satans tiden. Det är så jävla irriterande och jag blir så arg. Jag hatar att känna mig trött, hängig och inte få träna. Jag måste ju ha brist på allt i min kropp. 
 
 
Iaf denna vecka är jag ju frisk, eller jag intalar mig själv det iaf. Kroppen är så fruktansvärt tung och hängig och jag förstår inte varför. Förra gången jag blev frisk var jag dum nog att träna 5 dagar på raken, än fast jag på passen inte går all in är det rätt kasst att köra många pass på raken då man nyss varit sjuk. Så jag blev sjuk igen. Denna vecka ska jag inte göra om samma misstag, vilade i måndags, tränade igår och ska iväg till gymmet idag. Så vilar jag imorgon osv. Håller tummar och tår att jag håller mig frisk så jag kan komma in i alla rutiner igen och att jag blir pigg. Det här är ju fan hemskt.
 
Tror jag aldrig varit så tung och svag som jag är idag. Tung vet jag iofs inte då jag slopat vågen för längesen men känslan i kroppen. Tung, dåligt tung. Jag intalar mig att efter all juletid kommer jag vara frisk som en nötkärna och ha tusen ton motivation och känna mig pigg och alert som jag alltid annars gör. 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback