Söndag

Hade en perfekt lördag igår :) var hos mamma på dagen sen blev jag och Albin bjudna på middag hos Kattis och Ante så vi var där på kvällen :) Just nu sitter jag och laddar mp3n, ska gå ut en promenad, ser ut att vara fint väder! Promenader lär vara min melodi i en vecka iaf. Känns lite trist men så är det. Gruvar mig för imorgon - det är en simpel operation men jag gruvar mig för innan och för efter... Jag är ju största mesen som finns, har en extrem sjukhusfobi och vill verkligen inte vara där. Sist jag var där för blindtarmen och de tog fram en spruta började jag panikgråta. Jag får sån jävla ångest av det.. Det känns iaf bra att "göra bort det", men jag kommer bryta ihop totalt då jag får något besked två veckor efter om det är dåligt. Jag orkar psykiskt inte beblanda mig med sjukhusbesök...  Det finns inget jag hatar lika mycket som sjukhus, det ska vara spindlar då.. På tal om spindlar, den senaste månaden har jag vaknat av nattskräck typ 10 gånger. Det är hemskt. Albin vaknar av att jag skriker som en jävla idiot, klättrar över sängen, tänder lampan och bara står och stirrar. Jag är så jävla rädd. Då jag var liten hade jag extrem nattskräck, undra varför man får det? Jaja. Nu ska jag ut på en promenad, senare hoppas jag cissi och calle kommer och hälsar på, längesen sist! :)
 
Då jag har jobbiga tankar och tror att inget kommer lösa sig är det dessa två jag kämpar för. På något sätt ett hopp om att allt i slutändan blir bra, jag har ju dessa vid min sida. <3
 
 
 
 
 
 Kommentarer
Postat av: MATILDA

Hoppas allt går bra!!! Och så himla fin bild :) Kram.

2015-01-26 @ 09:48:45
URL: http://matildays.se
Postat av: Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Hoppas det gick bra på sjukhuset, men jag förstår dig, jag hatar också att vara där. Jag går knappt ens till vårdcentralen.. Då ska jag må riktigt riktigt dåligt.

2015-01-26 @ 17:16:19
URL: http://patriciac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback