styrka @nordicwellness.

 
Gick ner till nya gymmet idag och tränade. Denna vecka får har jag fått ändra i schemat just pga den groteska träningsvärken i benen. Men det har gått bra trots att jag känner hur mycket jag tappat. Något jag bör lägga extra krut på är bålträning. Har sjukt svag bål - alltid haft. Något som sticker i mina ögon idag faktiskt. Tjejer framförallt ser snarare att "jag ska få sexpack o assnygg mage" istället för att man vill bli starkare utifrån ett mer hälso-perspektiv. Har extremt många åsikter om träningen idag. För mig är det alldeles för ytligt. Det pratas BARA om ytligheter. Sällan man hör någon "jag tränade idag och mår så bra av det". Nu är det YES passet gick kung snart har jag en stor snygg stjärt. Det är helt absurt för mig.
 
Prio 1 för mig i träningen är att bli stark och må bra. Självklart har jag också ytliga mål men det är inte första prioritering. Jag tycker inte alls om hur träningen vridits idag. Nu ska man posta varje dag på instagram att man gymmar, helst med någon typisk "fitnessquote". Många idag har behovet att kräva den uppmärksamheten att ni ska minsann veta att jag gymmade idag visst är jag duktig? För mig är det ingen positiv egenskap. Jag vill vara självständig, oberoende av vad andra tycker om mig. En av mina finare egenskaper är just det. Jag lyfter mig själv upp, jag pushar mig själv, jag ger mig själv beröm - det måste komma inifrån. Spelar ingen roll om tusen pers skulle dränka mig med komplimanger, för mig har det alltid handlat om JAG och vad jag anser om mig själv.
 

 Kommentarer
Postat av: My

Du har helt rätt med träningen, jag tränar också för att stärka bål och mage, vilket är viktigt för annars går jag som en hösäck :P

2015-01-07 @ 15:40:11
URL: http://fromdepptopepp.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback