Yoga.

Idag testade jag på yoga hemma.. Alltså det är verkligen inte för mig! Det jag har extreemt svårt att förstå är då man står som en intrasslad garnnystan och spänner sig som en idiot så säger dom: ANDAS DJUPT. Djupt?! jag kan ju förfan knappt andas!! Yoga är ju till för avslappning men jag spänner mig, har verkligen inte hittat rätt. Testade på någon som var på 20min och inte med alla solhälsningar och shit, det gick bra så den kör jag nog på. Varför jag vill börja utöva det är ju dels för jag är så stel men mycket också för själva avslappningen. Jag har vetat länge att jag behöver den mentala delen som bland annat yoga ger men jag tar aldrig tag i det för jag har som inte tålamod, blir bara irriterad då jag spänner mig osv. Det här med minfulness som jag looovade mig själv hålla är ju borta med vinden, jag blir alltid så då det är saker som jag inte känner jag helt kan och som kräver tålamod. Med det sagt får vi ju se hur det går med mig och yogan, haha!
 
 
(tar gärna mot tips på videos med rörlighetsträning/yoga dylikt, OBS Lättare än nybörjarlätt typ.. :) )
 
 
 Kommentarer
Postat av: FrökenTV, bloggen om tv och film

gillar inte yoga så mkt heller

2015-01-05 @ 15:56:17
URL: http://efji.blogg.se/
Postat av: Olivia

Jag har för dåligt tålamod för yoga tyvärr, man man kan alltid träna ,det är ju superbra för en!

2015-01-05 @ 16:15:08
URL: http://bloggprinsessa.blogg.se/
Postat av: Kajsa-Stina

Haha jag känner så väl igen mig i det du beskriver! Jag har testat på yoga en gång med en kompis och då var vi flera stycken i ett rum som jag inte kände. Mest äldre kvinnor haha och jag och min kompis stod längst bak i salen och fick alla dessa kvinnor framför oss så att säga.. Vi kunde inte hålla oss för skratt med alla dessa flåsljud och in och ut andningar kors och tvärs haha! Och när man skulle böja sig ner och göra dessa olika övningar.. Nja. Inte riktigt min grej heller haha men kul att testa på ändå måste jag säga :)

2015-01-05 @ 19:52:17
URL: http://www.anorexinojag.blogg.se
Postat av: Life of Johanna

Yoga skulle jag vilja testa!

Vi har kikat lite på namn på nätet, sen har vi haft några som vi gillat sedan innan :) Men skall till gekås i veckan så skall kolla om de har någon billig namnbok där :)

2015-01-05 @ 22:56:17
URL: http://lifeofjohanna.se
Postat av: MADDISENJ.SE

Tack så mycket för din fina kommentar <3 Hehe det är inte så lätt det där med yoga, har kört lite gravidyoga nu under graviditeten och den har varit väldigt skön men då böjer man ju inte riktigt på samma sätt ;)

2015-01-06 @ 08:27:36
URL: http://maddisenj.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback