LEDIG!

Igår hände något med min rygg. Känner mig så jävla gammal alltså.. Kan knappt böja mig för det hugger till. Vet inte alls vad jag lyckats med! känns trist för jag hade tänkt träna idag då jag är ledig men det gör säkerligen mer skada än nytta. Den här sommaren har hittils varit en riktig unnarsommar för mig. Minimal träning och desto mer gosaker. Men det känns bra i själen. Jag mår liksom bra. Är glad och börjar trivas mer med mig själv. Självklart älskar jag att träna men ett längre break känns välbehövligt.  Ska iaf ut och gå nu på morgonen :)
 
Sen idag ska jag träffa Josefine, kanske på stan eller så. Ikväll kommer Lena till mig, sååå mysigt!!! Jag är ensam hemma till lördagkväll, Albin är i stugan och ska till Umeå och festa i helgen. Jag jobbar hela helgen så kunde inte följa. Men glad för det är jag. Tycker om att vara ensam sen tycker jag också om att få sakna honom :) 
 
 ______________________________________
 
Mina nya pjux. Invigde dom igår och de känns bra mycket bättre i fötterna i dessa än platta converse. Sköna som satan. :)
 
 
 
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback