Borta bra men hemma bäst!

Åter i Sverige. Kom hem igårkväll :) Vi har haft en underbar vecka med mycket sol, bad och riktigt bra service. Blivit så uppassad, allt har varit tiptop men än hur underbart det är inser man ändå hur sjukt bra man har det som bor i Sverige så jag längtade verkligen hem igår. Känns bra att vara på hemmaplan igen :)
 
Under veckan har vi mest legat vid poolen/havet och en dag var vi ute på en båttur. Jättemysigt men vi brände oss. Alla hade 50 i faktor och vi var daredevils med 30. Men som tur var la det sig fort :) Träffade även några andra svenskar där i slutet av veckan, väldigt trevliga. Mått som en gud om man bortser från mina sjuka mardrömmar. Nästan varje natt har jag vaknat och sett en människa stå i rummet. Första natten stod han och tittade in genom balkongen. Alltså pulsen går till 200 på noll sekunder: Jävlar vad jag skrikit och varit rädd.. Det sjuka är att en tjej vi träffade där hade haft exakt samma drömmar flera nätter... spooky!
 
Här kommer några få bilder, är så jävla dålig på att ta kort alltså :P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Kommentarer
Postat av: Jessica

Det kanske inte var drömmar, det kanske faktiskt stod en ande där?! :)

Svar: Jaaa det känns lite suspekt då jag aldrig någonsin drömt av att jag vaknar och ser en människa i rummet. Sen att det hände 3-4 nätter och att den andra tjejen också drömde det... läskgit! :P
None None

2015-06-21 @ 22:44:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback