Tisdagsträning.

Känns som måndag så det är skönt det redan är tisdag! :) Idag hade jag tänkt köra kondition, känner mig sjukt svullen så det skulle vara skönt. Men med tanke på min sjuka jävla träningsvärk i ländryggen känner jag inte för att springa och köra pulshöjare så det blir nog axlar idag.
 
 
Körde marklyft med Albin i söndags - en övning som är riktigt bra och jag önskar jag var bättre på att träna det regelbundet men. Den tyngsta övningen man kan köra på gymmet skulle jag säga. Körde bara 70kg så det var inga megatunga vikter men många set. Min rygg är inte van den övningen med den belastningen - just därför sitter jag nu med en extrem träningsvärk i just ländryggen.
 
 
 
Brukar alltid be Albin filma mig då jag kör den för det är en av de svåraste tekniska övningarna. Riskfyllt för ryggen. Hur många exempel har man inte sett på grabbar som ska vara macho och lyfta svintungt men ryggen pallar inte så den bågar sig som en ostkrok? Livsfarligt. Jag är livrädd för sånt och skulle därför aldrig testa på marklyft första gången helt ensam. 
 
 Kommentarer
Postat av: N

Skönt med träning!

2015-03-17 @ 09:41:24
URL: http://nouw.com/nathaliemaria
Postat av: NICOLE

SV Jadå men den funkar :) Har ju fler men denna är fin :)

2015-03-17 @ 17:40:58
URL: http://nwistrand.forme.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback