Du gav mig anledning att stanna, så jag stannade kvar.

Inatt hände något kul. Något som händer sällan men ändå ibland. Det är som jag drömmer men är vaken i drömmen och kan kontrollera drömmen. Inatt var det någon äcklig gubbe som letade mig för han skulle spöa mig, då satt jag i en vrå och i drömmen var jag ändå vaken och bestämde att nu blir jag osynlig och nu kommer han leta precis där jag sitter och jag kommer vara osynlig hela tiden tills han går sin väg. Hur går det till egentligen?
 
Jaja. Var ute på en morgonpromenad imorse. Ruskigt väder men botade min äckliga huvudvärk. Enda sen i förrgår känns det som mitt bakhuvud blivit dunkad mot en betongvägg. Får ju såna där perioder och vet aldrig vad de beror på. Så kan det gå! Nu ska jag ner till gymmet för att köra lite benträning. Jag har börjat gilla benträningen igen, går ju som i perioder de där!
 
 
 
Förr var jag mycket för att ta så tungt som möjligt. Standard är att man sätter mål i bänkpress, knäböj, benpress och såna stora basövningar. Nu har jag försökt öva på det jag är totalkass i - bland annat tekniken i knäböj! Jag vill kunna gå djupare. Stor skillnad på hur mycket man kan ta viktmässigt av att gå 90grader jämfört med djupare. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback