Albins födelsedag

Haft något segt virus i kroppen. Det bryter aldrig ut helt men man känner hur kroppen är orkeslös. Det värsta. Sällan jag drabbas av det dock. Jag blir ofta svinsjuk i 2-3 dagar sen är det över. Inte kunnat träna hela förra veckan, det gör mig rastlös, enormt.. Idag har jag varit ledig, det känns skönt. Tror kroppen inte kunnat varva ner helt och kanske också därför jag aldrig känt mig helt pigg. Känner mig på bättringsvägen så det känns bra!
 
 
Idag fyller Albin 26 år :) Hans familj var här i söndags och firade honom. Ikväll kommer min familj, de kunde inte komma i söndags så. Så imorse var jag uppe 8 och bakade! :) Han dyker nog upp närsomhelst och jag ska givetvis servera hans absoluta favoritmat; stuvade VITA makaroner med falukorv. Dom där vita makaronerna är enormt viktiga för Albin ;)
 

Stört vad tiden går fort. Känt Albin i tre år.  Då han tog kontakt med mig visste han vem jag var men jag hade ingen aning vem han var. Det är ett konstigt fenomen i lilla övik. Man tycker sig veta vem alla är. Sen var det en tid jag var ute på krogen mycket så tyckte jag borde sett han nån gång, men icke. Innan jag träffade Albin hade jag festat med hans kompisar i Umeå, han skulle egentligen också med då men var sjuk. Sånt tycker jag känns så skumt nu i efterhand :P
 
 
 
 
 
 
 
 
 Kommentarer
Postat av: ullie

visst är det skumt hur saker o ting ändras i bland .. till det rätta o bättre =)

hoppas kalaset gick bra o grattis till han
fin tisdag kramar o hoppas viruset försvinner

2015-12-01 @ 11:50:43
URL: http://weberskold.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback