En liten update om livet.

Sällan jag skriver nu för tiden. Sen sist har jag fått en vik- tjänst på gina tricot. Känns riktigt bra! De jag jobbar med är de absolut bästa jag kunnat tänka mig! Är här och nu, försöker att inte grubbla för mycket om framtiden. Just nu är jag glad, just nu mår jag bra och det är allt som betyder något faktiskt. Det är lite av en segerkänsla för att vara ärlig. 2015 har varit otroligt tung för mig, inget jag vill gå in på och nu är den tiden förbi. Nu får jag landa i en positiv känsla. Är glad, väldigt lycklig. Känner mig välförtjänt att må som jag gör idag. 
 
 
Det är det positiva. Det negativa är att jag ännu inte fått positiva besked från cellförändringarna. Det här är tredje gången jag ska dit efter operationen för att ta ett cellprov. Blir utmattad av allt. Största ångesten jag har är sjukhus. Inget får mig att må lika dåligt psykiskt och fysiskt som att behöva åka dit. Det här hatar jag, av hela mitt hjärta. Nu hoppas jag på tredje gången gillt, nu får det vara bra. Om jag får hem ett fjärde brev om att jag måste dit igen kommer jag mest troligt bryta ihop. Det här suger sån jävla energi av mig. Försöker vara positiv, ha en bra inställning om att jag kommer få bra svar, det är bara svårt då det handlar om något som är så otroligt jobbigt för mig. :(  Folk tar väldigt lätt på det här med cellförändringar för det är "vanligt". Jag är ingen hypokondriker som många, som tror att nä nu har jag cancer nu är mitt liv över. Samtidigt kan man inte bara anta att allt är cool-lugnt. Jag är ganska rädd att det hela ska gå åt helvete men då försöker jag finna tröst i det jag känt hela mitt liv, jag kommer få två döttrar i mitt liv. Så är det bara, alltså kommer det här gå bra.
________________________________________ 
 
 
I veckan har jag varit sjuk. Sådär dryg-sjuk, det bryter aldrig ut helt så man går och är smygsjuk jättelänge.  Idag har jag en kortdag så det känns bra! Nu ska jag traska ner till jobbet, bjuder på en skön version av timbuktus låt Spring, går på repeat.
 
 Kommentarer
Postat av: Isabella

Det spelar inge roll när du uppdaterar bloggen, jag är en trogen läsare :) Du känns äkta o visar att allt inte är tipp topp hela tiden, men du kämpar på! Jag måste också bli bättre på att vara i nuet, just nu mår jag bra o det är ju det som betyder något :) Hur som helst, ville bara ge ett litet avtryck om att jag är en av dina läsare sen 2011 :)

2015-12-01 @ 07:45:50
URL: http://saadio.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback