Så tack för all den kärlek som jag fått i mitt liv. Till min familj som ställer upp när som helst. Och jag vill tacka alla er för jag är här ikväll.

 Jag är totalsämst på att uppdatera här. Måste vara tråkigt för er som kikar in regelbundet att se samma jävla rubrik stå. Så känner jag då "mina" youtubers inte uppdaterat. Mycket som händer i livet fast ändå inte. Mycket jag vill dela med mig av men väljer att inte göra det. Många saker jag varit bitter över och inte förstått varför det hänt/inte hänt har jag fått klarhet i och det känns så bra. Jag är precis där jag ska vara. Mer än så behöver jag inte veta. 
 
 
 
Jag har enormt mycket att vara tacksam för i mitt liv. Idag glömmer jag inte bort att räkna med mig själv. Jag är fantastisk och förtjänar det bästa. 
Min fina som jag får somna med varje natt. Mycket glädje finns i mitt liv tack vare min fina Albin. Vad skulle vi göra utan varandra? Bästa stunderna är att skratta tillsammans med honom, skratta så mycket att man tappar andan. Finaste formen av kärlek i mina ögon. :)Kommentarer
Postat av: Bumsan

Godmorgon på dig!
Allt bra idag? Såg du på månen i natten?

2015-09-28 @ 06:57:16
URL: http://loeria.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback