sjukhusbesök.

Igår var jag på sjukhuset för att ta om cellprovet då det visade förändring men också för kvalitén på testet var dåligt gjort. Trodde det bara var en vanlig koll men det var mer än så. Första testet kollar de bara, om det visar förändring knipsar de en bit. Låter så fruktansvärt äckligt och det är det också. Fick en chock då jag satt där och hon sa vad hon skulle göra - det stod inget om det i brevet jag fick hem nämligen. Som tur var var Albin med. Testet kändes svinlångt och det är psykiskt obehagligt att veta vad dom gör inuti en liksom. Jag brast ganska snabbt men Albin kramade mig hela tiden och pratade om mat, haha! Bästa var då sköterskan gav han ett trosskydd och sa "här du kan ge henne detta". Så tittar han på mig frågande och ba: vadå ska jag torka dig i ansiktet? HAHA
 
Jag hoppas innerligt detta test visar på att allt är över nu. Jag blir ju rädd att det ska gå så långt att jag inte kommer kunna skaffa barn. Efter ingreppet trodde jag det var lugnt men nu var det ju inte så.  Man ska inte ta för givet att allt är Ok, jag har lärt mig det nu. Innan den här resan påbörjade hade jag ingen aning om cellförändringar och vad det kunde leda till. Det kommer lite som en chock då jag hela livet känt att jag kommer få barn, jag kommer få flickor då tiden är inne. Det har jag alltid känt så starkt. Skrämmande att man bara tar sånt för givet. Så nu ska jag vänta ca 2 månader innan nästa besked kommer. Håller tummar och tår att det är ett positivt besked, hittils har det inte helt gått min väg om man säger så. Jag ska gå med inställningen att jag är helt fri från det där, det tror jag på! :) 
 
Min fina som var helt vilsen och inte visste vad han skulle göra. Efteråt bjöd han mig på middag på Il Romanos. :)<3
 
 
 Kommentarer
Postat av: Charlotta Holmström

Vilken kämpe du är! Jag håller alla tummar och tår för att eländet är över snart! Helt rätt att tänka positivt och tänka att det inte finns något annat alternativ än att det är borta nu :) jag tror också på de, affirmera mera :)
Gullig karl du har och ett sista HAHA till trosskyddet i ansiktet ✌🏼️😂😂
Kram på dig ❤️

2015-09-09 @ 10:06:25
URL: http://charlottaholmstrom.blogg.se/
Postat av: MATILDA ROSQVIST

Så fin bild på er!

2015-09-09 @ 10:26:37
URL: http://matildays.se
Postat av: Rebecka

Hoppas allt går bra i framtiden :)

Svar:
Hihi, tack så mycket :D

Kram

2015-09-09 @ 17:21:58
URL: http://rebeckaliljestad.blogg.se
Postat av: Annica

Tråkigt att höra att du var tvungen att ta om cellprovet. Men superbra att du går och kollar dig.
Det räddar liv! Tro mig, jag vet.
Cellprov och mammografi är det viktigaste besöken vi måste göra.
Håller tummarna att allt går bra och tummen upp för att du går och testar dig.
Kram

2015-09-10 @ 06:17:31
URL: http://https://annicaj73.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback